reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Sabib - superr bryka:):) oby się jak najlepiej sprawowała:):)
u mnie do końca zakupów już tuż tuż:):) zostały mi do kupienia staniki do karmienia i będzie wsio:):) a no i jeszcze witaminka K dla maluszka, ale to już chyba po porodzie uzupełnię:):)
joasiah - to super cenę złapałaś na pampery:):) a Hugisy to chyba nie za fajne są - przynajmniej wszystkie moje koleżanki na nie narzekały - ale w sumie to nie wiem czemu:sorry2:

...a Hugisy to chyba nie za fajne są - przynajmniej wszystkie moje koleżanki na nie narzekały - ale w sumie to nie wiem czemu:sorry2:

wiele mam narzeka, bo Huggisy przeciekają.., co z tego ze są tańsze niż pampersy jak je trzeba częściej zmieniać i dochodzą jeszcze ciuszki do prania po przemoczeniu:baffled: wiec dwa razy wiecej roboty...

Agulka a nie możecie dokupić samych adapterów do tej gondoli ?
Betunka przepiękne rzeczy tworzysz, gratuluję talentu
Sabib super wózek

Co do majtek to położna w SR mówiła, żeby kupować te z flizeliny a położna w szpitalu, że te siatkowe lub zwykłe bawełniane ale na obchód to obie zalecają zdejmowanie bo lekarze nie zalecają żadnych

mela moja koleżanka urodziła miesiąc temu i właśnie jej pytałam czy już przetestowała pieluszki ;-) huggisy odradziła bo właśnie przeciekają i są ogólnie niefajne , ale za to poleciła mi Bella Happy na początek :) i Dady też :) więc Babcia kupiła Happy bo chciała :-)więc mam paczkę 42 do szpitala :-p potem zobaczymy... pewnie Dady bedę używać

joasiah to wszystko posprawdzaj u naszego r_p77 :) właśnie dzisiaj od niego mam paczkę :-pa on nie ważne ile zamówisz bierze za przesyłkę kurierem 13 zł ;-)

sabib super fura :-D !

a ja kupiłam zwykłe gacie bawełniane ;-) nie lubie sztucznych rzeczy , wiem jak moja skóra reaguje na podpaski z tą "siateczką " mam od razu odpażony zadek i stwierdziłam że do szpitala bawełniane beda ok :) mam 3 pary majtki i 3 pary bokserkowe , zobaczymy które będą lepsze :tak:

mi właśnie przyszła przesyłka z majtkami WIELORAZOWE majtki POPORODOWE SIATKOWE- R1 do120cm (2381202308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i w sumie jestem mile zaskoczona, kupowałam u innego sprzedawcy bo ten r_p77 miał najmniejsze l i wydawało mi się, że mogą być troszkę za duże
a co do tego r_p77 też czekam na paczkę i byłam zszokowana bo dziś zadzwonił, że dostawca zmienił im obrazki na przewijakach i czy może być inny ;) miłe, tak myślę, że gdyby nie powiedział to chybabym się sama nie zorientowała

Mońcia dzięki za dane tego sprzedawcy :D
własnie siedzę i bedę lukała co on ma
a ty materacyk też od niego masz?

ale on nie ma materacyków :(
i do łóżeczka też nie :(

Ostatnia edycja:
joasiah do łóżeczka materacyk ?? ja mam już kupiony z łóżeczkiem (używany) nie smierdzi , nie jest brudny , więc go nie zmieniam :) tylko nie wiem na której stronie się go kładzie :-) bo :

mam ten gryka-kokos , i nie wiem ale chyba z tej co jest ten kokos nie ? (ktoś wie :-) ?)

reklama
Mońcia nam w sklepie mówili, że dziecko powinno spać na tej stronie co kokos, ta gdzie jest gryka podobno nie jest równa i w sumie nie można się pomylić

Do góry