reklama
mela1986
Fanka BB :)
Sabib - superr bryka oby się jak najlepiej sprawowała
u mnie do końca zakupów już tuż tuż zostały mi do kupienia staniki do karmienia i będzie wsio a no i jeszcze witaminka K dla maluszka, ale to już chyba po porodzie uzupełnię
joasiah - to super cenę złapałaś na pampery a Hugisy to chyba nie za fajne są - przynajmniej wszystkie moje koleżanki na nie narzekały - ale w sumie to nie wiem czemu
u mnie do końca zakupów już tuż tuż zostały mi do kupienia staniki do karmienia i będzie wsio a no i jeszcze witaminka K dla maluszka, ale to już chyba po porodzie uzupełnię
joasiah - to super cenę złapałaś na pampery a Hugisy to chyba nie za fajne są - przynajmniej wszystkie moje koleżanki na nie narzekały - ale w sumie to nie wiem czemu
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
...a Hugisy to chyba nie za fajne są - przynajmniej wszystkie moje koleżanki na nie narzekały - ale w sumie to nie wiem czemu
wiele mam narzeka, bo Huggisy przeciekają.., co z tego ze są tańsze niż pampersy jak je trzeba częściej zmieniać i dochodzą jeszcze ciuszki do prania po przemoczeniu wiec dwa razy wiecej roboty...
Agulka a nie możecie dokupić samych adapterów do tej gondoli ?
Betunka przepiękne rzeczy tworzysz, gratuluję talentu
Sabib super wózek
Co do majtek to położna w SR mówiła, żeby kupować te z flizeliny a położna w szpitalu, że te siatkowe lub zwykłe bawełniane ale na obchód to obie zalecają zdejmowanie bo lekarze nie zalecają żadnych
Betunka przepiękne rzeczy tworzysz, gratuluję talentu
Sabib super wózek
Co do majtek to położna w SR mówiła, żeby kupować te z flizeliny a położna w szpitalu, że te siatkowe lub zwykłe bawełniane ale na obchód to obie zalecają zdejmowanie bo lekarze nie zalecają żadnych
mela moja koleżanka urodziła miesiąc temu i właśnie jej pytałam czy już przetestowała pieluszki ;-) huggisy odradziła bo właśnie przeciekają i są ogólnie niefajne , ale za to poleciła mi Bella Happy na początek i Dady też więc Babcia kupiła Happy bo chciała :-)więc mam paczkę 42 do szpitala potem zobaczymy... pewnie Dady bedę używać
joasiah to wszystko posprawdzaj u naszego r_p77 właśnie dzisiaj od niego mam paczkę a on nie ważne ile zamówisz bierze za przesyłkę kurierem 13 zł ;-)
sabib super fura !
a ja kupiłam zwykłe gacie bawełniane ;-) nie lubie sztucznych rzeczy , wiem jak moja skóra reaguje na podpaski z tą "siateczką " mam od razu odpażony zadek i stwierdziłam że do szpitala bawełniane beda ok mam 3 pary majtki i 3 pary bokserkowe , zobaczymy które będą lepsze
joasiah to wszystko posprawdzaj u naszego r_p77 właśnie dzisiaj od niego mam paczkę a on nie ważne ile zamówisz bierze za przesyłkę kurierem 13 zł ;-)
sabib super fura !
a ja kupiłam zwykłe gacie bawełniane ;-) nie lubie sztucznych rzeczy , wiem jak moja skóra reaguje na podpaski z tą "siateczką " mam od razu odpażony zadek i stwierdziłam że do szpitala bawełniane beda ok mam 3 pary majtki i 3 pary bokserkowe , zobaczymy które będą lepsze
mi właśnie przyszła przesyłka z majtkami WIELORAZOWE majtki POPORODOWE SIATKOWE- R1 do120cm (2381202308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i w sumie jestem mile zaskoczona, kupowałam u innego sprzedawcy bo ten r_p77 miał najmniejsze l i wydawało mi się, że mogą być troszkę za duże
a co do tego r_p77 też czekam na paczkę i byłam zszokowana bo dziś zadzwonił, że dostawca zmienił im obrazki na przewijakach i czy może być inny miłe, tak myślę, że gdyby nie powiedział to chybabym się sama nie zorientowała
a co do tego r_p77 też czekam na paczkę i byłam zszokowana bo dziś zadzwonił, że dostawca zmienił im obrazki na przewijakach i czy może być inny miłe, tak myślę, że gdyby nie powiedział to chybabym się sama nie zorientowała
joasiah do łóżeczka materacyk ?? ja mam już kupiony z łóżeczkiem (używany) nie smierdzi , nie jest brudny , więc go nie zmieniam tylko nie wiem na której stronie się go kładzie :-) bo :
mam ten gryka-kokos , i nie wiem ale chyba z tej co jest ten kokos nie ? (ktoś wie :-) ?)
mam ten gryka-kokos , i nie wiem ale chyba z tej co jest ten kokos nie ? (ktoś wie :-) ?)
reklama