reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Betunka ale cuda tworzysz!!! Kocyk rewelacyjny! Szkoda, zeby sie taki talent marnowal!!! Zycze Ci zatem wielu wizii i czasami bezsennych (w poblizu pracowni ;-)) nocy na ich realizacje!

Betunka Ty zdolniacho :-) Obawiam się, że my Ci nie darujemy tego internetowego sklepu :-D Fantastyczne rzeczy, pomysłowe i ta precyzja wykonania :-) Mi się marzy coś w stylu Twojego ochraniacza na łóżeczko lub girlandy do powieszenia nad nim :-D

Eve- pewnie że się da. Musiałbyś mieć dwie sztuki 108x45 bo materacyk na pewno dłuższy niż 54 cm :tak: a i jeszcze na spód dzianinki bawełnianej w wymiarze materacyka bo ja tak spód wykańczam żeby ładnie pasowało i łatwo się zakładało

Ostatnia edycja:
Betunia super!! Zazdroszczę talentu!!
A ja czekam na mebelki:) A. obiecał że łóżeczko i komodę dziś złożymy:-D Aha, nie uwierzycie. chyba będę musiała kupić wózek... mój szwagier zgubił adaptery do gondoli i nie wiem czy je znajdzie w ogóle. A jak nie znajdzie to muszę szybko znaleźć wózek...

betunka- póki co wystawiaj sobie na allegro. Jeżeli nie będziesz miała dużego obrotu, to przyjmuje się, że po prostu sprzedajesz swoje rzeczy. Jak obrót jest spory, to trzeba podatek odprowadzać...
Masz talent, ja Ci to mówię - córka krawca i krawcowej :-D Wszystko ładnie dopracowane, a te obszycia na pasy - normalnie rewelacja !!!!
Eve- mnie też się te sówki bardzo podobają :-)

reklama
Do góry