reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Justa karoca jak sie patrzy! Kolor ladniutki, a ile dodatkow! To w koncu nie jest wazne jaki napis widnieje na stelazu, ale komfort dla dziecka i bys Ty byla zadowolona z uzytkowania!!

Jelsa, Daria ten sprzedajacy to jakis kombinator widac!

Ania
piekne lozeczko! Takie proste tez mi sie podobaja. Na poczatku chcialam w identycznym kolorze, ale z racji jasnych mebli postanowilismy dokupic ciemniejsze lozeczko - dla kontrastu. A co wsadzilas do szuflady?

reklama
Patii w szufladzie mam pieluszki pampki, chusteczki nawilżające, i wkładki laktacyjne jak narazie, chciałam tam włożyć kocyki i ochraniacze których narazie zakładać nie bede ale minus tej szuflady jest taki że sie kurzyć bedzie a ja na podłodze mam płytki to już w ogóle mnóstwo kurzu jest,
Twiling wiesz ile zrobic jeszcze trzeba kaloryfer pomalować, lampę przywiesić, dostawić do łóżeczka obok komodę a mojemu S. nie spieszno ostatnio bo on zdąży wiec ja sie przestałam przejmować będzie przed wyjściem ze szpitala 24 h sprzątał:-D
Betunka szczoteczkę musiałam wyparzyć i tam sobie na ręczniczku schła

Cześć wszystkim, doczytałam wreszcie wątek do końca,śliczne macie zakupy dla maluszków:))już niedługo zakończymy zakupy wyprawkowe i dzidzie przyjdą na świat:)) my też mamy już wózek,jest to carlo lux,kupiliśmy jednak nowy za 700zł bez fotelika,a wygląda tak:

Załączniki

• IMG_0468 bryka dlA Majki.jpg
    IMG_0468 bryka dlA Majki.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 48
  • IMG_0469 spacerówka.jpg
    IMG_0469 spacerówka.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 40
Ania - ja oczywiscie, jak zwykle z innej beczki. Mi sie bardzo podobają Wasze fotele:-p
Ale karota też fajna i łóżeczko:tak: Jak to oko cieszy, jak już łóżeczko skręcone stoi w pokoiku. Ja sie cały czas na nie gapie;-)

Justa - to ty nie wiesz, że polskie najlepsze?!:-D Ja też mam polskiej firmy wózek i próbna jazda była - jestem zadowolona

Ja dzisiaj się zdołowałam, bo właściwie nie mam nawet się do czego spakować do szpitala... Nie mam żadnych mniejszych kosmetyków dla siebie, szlafroka, klapek, a o dziecku już nie wspomnę. Pampersów brak, nic do pępka, maści do tyłka ma Nina, ale przecież jej nie zabiorę, potrzebuję wszystko x 2... normalnie jakaś masakra... Ostatnio jedynie kupiłam butelki, no, ale... to akurat nie jest na już potrzebne...
EHhh

Dziewczynki super te wasze wózeczki.
Ania- u mnie łóżeczko stało, teraz się suszy po malowaniu, bo mi się wizja zmieniła i chciałam białe :-)

reklama
Do góry