reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Bardzo ciężki kontakt z nimi jest, tel nie odbierają, a jak już to nie wiedza o co chodzi, a jak nawet wiedzą to potem zapominaja co ustalili, o mailach nie wspomnę, odpisują na co któregoś, czytalam ich komentarze przed zakupem, ale pomyslałam czemu ma to akurat mnie spotkać, a jednak. To jest chyba cos w rodzaju graciarni jak w Czaczu, i chyba czasem nie wiedzą co sprzedają, to sa ich konta:
doragroup

doragroupczesci

leszczynskibazar

importer-elta

jelsa że tak zapytam ty z moich okolic jesteś ???

tak ja kupiłam ale szzczerze to jeszcze nawet nie rozpakowałam :)

ale zakupki wow

Daria, Jelsa współczuję, oby się szybko wyjaśniło

Ja też już ,,prawie" mam wszystko kupione, niespodziewanym wydatkiem jest niania, bo nasza właśnie padła, po 3 latach użytkowania :p

No i od kilku dni dzwonie do serwisu wózka, bo chciałam kupić nowe opony, kosz na zakupy, ale nikt nie odbiera hmm zobaczymy....

I zostało praniee i prasowaniee ale to po weekendzie bo teraz mam ostatni egzamin

reklama
Daria, Jelsa o zgrozo! Współczuje takiego allegrowicza.. czasami się tak zdarza :sorry2: ja też od jakiegoś czasu walcze z jednym i już byłam nawet na policji.. Oby dobrze się skończyło

A ja muszę się nieskromnie pochwalić moim najlepszym zakupem wyprawowym ;-)
Literki na ścianę (nad łóżeczkiem) z imieniem, bożeszzz ile one mi radości sprawiają :-D

Do góry