reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

justa to jest dokładnie taki jak mają Ci moi znajomi. Nawet rama i kolor ten sam :-D. Są nim zachwyceni, używają od raku i jest wszystko w najlepszym pożądku. Nawet na plaży sie sprawdzał, a mieszkają przy lesie więc wertepy też nie sa dla neigo problemem. Oglądaji na żywo inne kolory, ale mówili że ten wyglądał lepiej niż na zdjęciach, a wcześniej go nie chcieli. Więc mam nadzieje, że też będziesz z niego zadowolona.
Ja musze tego moego B. zatargać w końcu ten wózek kupić.

Dzięki kosinka:-) Nawet nie wiesz jak mnie podniosłaś na duchu:-D

reklama
100_5780.jpg100_5781.jpg100_5782.jpg

A to karoca naszej królewny, jej królewskie łoże, i fotelik;-)

reklama
Jelsa, Daria - powinnyście negatywa temu sprzedawcy naskrobać że hej bo ileż można ludzi denerwować ...

Justa
- kurcze Ty się niczym nie przejmuj bo na pewno będziesz z niego zadowolona :tak:. To zupełnie nieważne że jest polski czy tańszy to wcale nie znaczy że jakiś gorszy. Koszty produkcji takich akcesoriów dziecięcych są z reguły podobne a później to już tylko za markę i design się płaci. A ty za taką cenę masz pełen komplet + masę akcesoriów i wszystko nowe :tak:. Niech się dobrze sprawuje wózeczek dla dzidzi :-)

Ania - wszystkie akcesoria królewny super a w łóżeczku mnie ta różowa szczoteczka rozczuliła :-)

Do góry