reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

A ja zamówiłam w końcu wózek:-D:-DTaki od polskiego producenta, nie zaden markowy bo mnie nie stac....ale i tak jestem tym podjarana:-DNie mogę się doczekać jak nowa fura mego synka do nas dotrze:-D:-D

reklama
justa pokaż jaki :)

dziewczyny jesli kupowałyście od tego samego sprzedawcy to zgłoście to na allegro że nie dostajecie kompletnej przesyłki itd

justa - bardzo fajny, co Ty chcesz?? A jakie kołą do niego wybrałaś, bo wózio na czarnym stelażu jest.

justa to jest dokładnie taki jak mają Ci moi znajomi. Nawet rama i kolor ten sam :-D. Są nim zachwyceni, używają od raku i jest wszystko w najlepszym pożądku. Nawet na plaży sie sprawdzał, a mieszkają przy lesie więc wertepy też nie sa dla neigo problemem. Oglądaji na żywo inne kolory, ale mówili że ten wyglądał lepiej niż na zdjęciach, a wcześniej go nie chcieli. Więc mam nadzieje, że też będziesz z niego zadowolona.
Ja musze tego moego B. zatargać w końcu ten wózek kupić.

reklama
Do góry