reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka- bo za dużo spraw się na raz nawarstwiło i dużo kasy nam poszło - wózek, nowe meble, czynsz, depozyt za mieszkanie... Te "pierdółki" chciałam sobie zostawić na koniec... a chyba to już blisko, więc muszę spiąć tyłek z rana i wyruszyć na zakupy :baffled: poza tym Nina jest coraz bardziej absorbująca, ciągle coś mi wypada i mi doby brakuje...

reklama
Mamcia fotele kupione na starociach takie na balkon, ale że tam pranie teraz non stop wisiało to stoja w pokoju, zreszta przez zime tez w domu stoja bo jednak choć stare i używki to szkoda mi ich wywalać ale powiem ci że rattan solidny już kilka osób na nich siedziało co powyżej 100 kg ważą w tym mój mąż:-)i nie rozwaliły sie;-)
Babelek wózek śliczny

Mysza, spokojnie:tak::tak: Jeden dzień i wszystko kupione:tak:

ANia
, fajnie to wygląda :) Wszystko już przygotowane :) U mnie łozeczko też stoi, obok komoda. W poniedziałek wyprałam to co się dało z wózka i fotelika i teraz tylko czekam az M. to spowrotem założy :)

Bąbelek
fajny wózek :)

jelsa - to mnie teraz dobiłaś i co się u ciebie wyjaśniło hmm??? ja mam czekać 10 dni na zwrot kasy zobaczymy jak będzie (negatywa na pewno mu wystawię ale najpierw kasę chcę żeby nic nie kombinował) musimy coś z tym sprzedawcą zrobić może spór wytoczyć lub coś
ania - wow
justa, babelek - karoce śliczne
sophie - ja miałam dostać taką komode od kuzynki ale temat ucichnął więc R. kupił zwykłą wanienkę i stelaż uniwersalny ale z tego co wiem to kaliope się zastanawiała nad kupnem (a co do wanienki to jest mała kuzynka mówiła że tak do pół roku maks - mnie się jednak nie wydaje to małe)

Ostatnia edycja:
Daria, wczoraj dostałam maila z allegro że sprzedający wystąpił o zwrot prowizji, czyli najpierw zadbał o siebie, towar sciągnął spowrotem, wystawił nową aukcję z tym towarem, a teraz wystapił o zwrot prowizji, ... wczoraj czytałam w tym ich śmiesznym regulaminie że mają 14 dni od daty zwrotu towaru na zwrot kasy, czyli teoretycznie idą w/g regulaminu i moje pieklenie się jest nie na miejscu:wściekła/y:
ciekawe tylko czemu Tobie powiedziano 10 dni, czyżby sami pogubili sie w tych swoich instrukcjach?

pewno tak tam laska taka zakręcona była że szok ja jej pokazuję że wszystko przywiozłam to co było a ona nawet nie zwracała uwagi na to i tekst że ona sobie posprawdza sama tak tak żeby mi wciskać że czegoś nie oddałam po 14 dniach takiego im komentarza smarnę że sie nie pozbierają :)

reklama
Bardzo ciężki kontakt z nimi jest, tel nie odbierają, a jak już to nie wiedza o co chodzi, a jak nawet wiedzą to potem zapominaja co ustalili, o mailach nie wspomnę, odpisują na co któregoś, czytalam ich komentarze przed zakupem, ale pomyslałam czemu ma to akurat mnie spotkać, a jednak. To jest chyba cos w rodzaju graciarni jak w Czaczu, i chyba czasem nie wiedzą co sprzedają, to sa ich konta:
doragroup

doragroupczesci

leszczynskibazar

importer-elta

Do góry