reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka- bo za dużo spraw się na raz nawarstwiło i dużo kasy nam poszło - wózek, nowe meble, czynsz, depozyt za mieszkanie... Te "pierdółki" chciałam sobie zostawić na koniec... a chyba to już blisko, więc muszę spiąć tyłek z rana i wyruszyć na zakupy :baffled: poza tym Nina jest coraz bardziej absorbująca, ciągle coś mi wypada i mi doby brakuje...

reklama
Mamcia fotele kupione na starociach takie na balkon, ale że tam pranie teraz non stop wisiało to stoja w pokoju, zreszta przez zime tez w domu stoja bo jednak choć stare i używki to szkoda mi ich wywalać ale powiem ci że rattan solidny już kilka osób na nich siedziało co powyżej 100 kg ważą w tym mój mąż:-)i nie rozwaliły sie;-)
Babelek wózek śliczny

Mysza, spokojnie:tak::tak: Jeden dzień i wszystko kupione:tak:

ANia
, fajnie to wygląda :) Wszystko już przygotowane :) U mnie łozeczko też stoi, obok komoda. W poniedziałek wyprałam to co się dało z wózka i fotelika i teraz tylko czekam az M. to spowrotem założy :)

Bąbelek
fajny wózek :)

jelsa - to mnie teraz dobiłaś i co się u ciebie wyjaśniło hmm??? ja mam czekać 10 dni na zwrot kasy zobaczymy jak będzie (negatywa na pewno mu wystawię ale najpierw kasę chcę żeby nic nie kombinował) musimy coś z tym sprzedawcą zrobić może spór wytoczyć lub coś
ania - wow
justa, babelek - karoce śliczne
sophie - ja miałam dostać taką komode od kuzynki ale temat ucichnął więc R. kupił zwykłą wanienkę i stelaż uniwersalny ale z tego co wiem to kaliope się zastanawiała nad kupnem (a co do wanienki to jest mała kuzynka mówiła że tak do pół roku maks - mnie się jednak nie wydaje to małe)

Ostatnia edycja:
Daria, wczoraj dostałam maila z allegro że sprzedający wystąpił o zwrot prowizji, czyli najpierw zadbał o siebie, towar sciągnął spowrotem, wystawił nową aukcję z tym towarem, a teraz wystapił o zwrot prowizji, ... wczoraj czytałam w tym ich śmiesznym regulaminie że mają 14 dni od daty zwrotu towaru na zwrot kasy, czyli teoretycznie idą w/g regulaminu i moje pieklenie się jest nie na miejscu:wściekła/y:
ciekawe tylko czemu Tobie powiedziano 10 dni, czyżby sami pogubili sie w tych swoich instrukcjach?

pewno tak tam laska taka zakręcona była że szok ja jej pokazuję że wszystko przywiozłam to co było a ona nawet nie zwracała uwagi na to i tekst że ona sobie posprawdza sama tak tak żeby mi wciskać że czegoś nie oddałam po 14 dniach takiego im komentarza smarnę że sie nie pozbierają :)

reklama
Bardzo ciężki kontakt z nimi jest, tel nie odbierają, a jak już to nie wiedza o co chodzi, a jak nawet wiedzą to potem zapominaja co ustalili, o mailach nie wspomnę, odpisują na co któregoś, czytalam ich komentarze przed zakupem, ale pomyslałam czemu ma to akurat mnie spotkać, a jednak. To jest chyba cos w rodzaju graciarni jak w Czaczu, i chyba czasem nie wiedzą co sprzedają, to sa ich konta:
doragroup

doragroupczesci

leszczynskibazar

importer-elta

Do góry