reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Mela - fajny zestaw, bardzo mi się ten zestaw pościeli podoba. Kiedyś chciałam dla Franka pościel z króliczkiem kupić co prawda były to kolory takie bardziej uniseks ale mój A. stwierdził że i tak zbyt babska no i teraz sobie też nie kupię :-D

ale super zakupy macie :)
ja muszę poczekać do czerwca z resztą zakupów
a prześcieradełka wezmę z jerseju bo są miekksze niż te z frotki i bardziej przyjemniejsze
jeszcze pokrowiec na przewijak muszę kupic

Joasiah moja mama się śmiała kiedyś, że prześcieradła frotte to jak spać na ręczniku ;) No ale ja np. bardzo lubię, dla mnie to taki miły misiowy materiał ;)

Joasiah - Ty chyba kiedyś pytałaś mnie o te prześcieradełka z Tesco ale zapomniałam odpowiedzieć. Nie pamiętam dokładnie ale wymiary miały coś koło 30x80 cm i z tego co pamiętam to na jednych pisało że do kosza takiego dospania a na drugich że do wózka ale rozmiar był chyba ten sam. W każdym bądź razie takie prześcieradełko jest bardzo elastyczne więc na pewno będzie pasować. Ja planuję być w tesco jeszcze przed wyjazdem bo mam tam coś do kupienia i pewnie te prześcieradełka też kupię więc dam znać :tak:
Ps ja tez wole zdecydowanie te z jerseyu a mój A. to tych frotkowych nienawidzi :-p:-) bo one są takie ciepłe a nie chłodne jak jersey

reklama
Do góry