reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Sophie one są miekkie przed praniem a po praniu niestety...
ja miałam dla Zuzki frotkę potem jednak przeszłam na jersej bo to miękksze jest jednak dla takiego noworodka

betunka dzięki za wiadomość
jak będę kiedy u teściowej to zajadę to tesco i zobaczę czy są takie i może kupię do wózka

twilight to się chwal koniecznie wózkiem :D

ja własnie napisałam koleżance z uk żeby mi kupiła dla Zuzi trochę bluzek w primarku na lato bo tam tanie są ale rozmiarówka ich to jest przerażająca bo wziełam na 7-8 lat a zuzia ma 5 lat
ale jak na długość bluzka na 5-6 lat ma 40 cm tyle co na 4-5 lat to ja wolę jednak dłuższą wziać
i jeszcze jakies body i pajacyki dla malutkiej bo u nas spora przebitka jest na allegro :D
aż ciekawa jestem ile- a że ona będzie w czerwcu to mi przywiezie :)

Ostatnia edycja:
Twilight - czekam również :tak::-D

betunka - zainspirowałaś mnie kobieto swoim wózkiem i ja chyba kupię sobie nową gondolkę jednak, a tą, która mam spróbuję sprzedać. Ja też wolę jaśniejsze kolory.

Ostatnia edycja:
Tak sobie czytał pół dnia o tych gondolach jane na forum gazetowym i najbardziej chwalą własnie tą co ja mam. Wprawdzie ten kolor :baffled: ale chyba jednak pozostane przy niej, bo ją też mi będzie łątwiej wypinać ze stelaża i nieść na piętro z dzieckiem a tą mikro to już nie:baffled: Dobra, już nie zawracam wam czterech liter :tak:

Betunka wózek swietny, taki inny :-)
Mela, Sophie widzę że zakupy udane:-)
Twilight czekamy na zdjecia wózka:-)
a co do bodziaków w biedronie ja byłam w czwartek o.k 13 i u nas zostały same różowe i 68 no a dla chłopca to raczej róż nie bardzo

reklama
Ja kupiłam też te body, wzięłam mniejsze, rozm 68 z misiem, bo po Adzie większość dziewczęcych kolorów w tych małych rozmiarach miałam.

Do góry