reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Sophie one są miekkie przed praniem a po praniu niestety...
ja miałam dla Zuzki frotkę potem jednak przeszłam na jersej bo to miękksze jest jednak dla takiego noworodka

betunka dzięki za wiadomość
jak będę kiedy u teściowej to zajadę to tesco i zobaczę czy są takie i może kupię do wózka

twilight to się chwal koniecznie wózkiem :D

ja własnie napisałam koleżance z uk żeby mi kupiła dla Zuzi trochę bluzek w primarku na lato bo tam tanie są ale rozmiarówka ich to jest przerażająca bo wziełam na 7-8 lat a zuzia ma 5 lat
ale jak na długość bluzka na 5-6 lat ma 40 cm tyle co na 4-5 lat to ja wolę jednak dłuższą wziać
i jeszcze jakies body i pajacyki dla malutkiej bo u nas spora przebitka jest na allegro :D
aż ciekawa jestem ile- a że ona będzie w czerwcu to mi przywiezie :)

Ostatnia edycja:
Twilight - czekam również :tak::-D

betunka - zainspirowałaś mnie kobieto swoim wózkiem i ja chyba kupię sobie nową gondolkę jednak, a tą, która mam spróbuję sprzedać. Ja też wolę jaśniejsze kolory.

Ostatnia edycja:
Tak sobie czytał pół dnia o tych gondolach jane na forum gazetowym i najbardziej chwalą własnie tą co ja mam. Wprawdzie ten kolor :baffled: ale chyba jednak pozostane przy niej, bo ją też mi będzie łątwiej wypinać ze stelaża i nieść na piętro z dzieckiem a tą mikro to już nie:baffled: Dobra, już nie zawracam wam czterech liter :tak:

Betunka wózek swietny, taki inny :-)
Mela, Sophie widzę że zakupy udane:-)
Twilight czekamy na zdjecia wózka:-)
a co do bodziaków w biedronie ja byłam w czwartek o.k 13 i u nas zostały same różowe i 68 no a dla chłopca to raczej róż nie bardzo

reklama
Ja kupiłam też te body, wzięłam mniejsze, rozm 68 z misiem, bo po Adzie większość dziewczęcych kolorów w tych małych rozmiarach miałam.

Do góry