reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Mela - fajny zestaw, bardzo mi się ten zestaw pościeli podoba. Kiedyś chciałam dla Franka pościel z króliczkiem kupić co prawda były to kolory takie bardziej uniseks ale mój A. stwierdził że i tak zbyt babska no i teraz sobie też nie kupię :-D

ale super zakupy macie :)
ja muszę poczekać do czerwca z resztą zakupów
a prześcieradełka wezmę z jerseju bo są miekksze niż te z frotki i bardziej przyjemniejsze
jeszcze pokrowiec na przewijak muszę kupic

Joasiah moja mama się śmiała kiedyś, że prześcieradła frotte to jak spać na ręczniku ;) No ale ja np. bardzo lubię, dla mnie to taki miły misiowy materiał ;)

Joasiah - Ty chyba kiedyś pytałaś mnie o te prześcieradełka z Tesco ale zapomniałam odpowiedzieć. Nie pamiętam dokładnie ale wymiary miały coś koło 30x80 cm i z tego co pamiętam to na jednych pisało że do kosza takiego dospania a na drugich że do wózka ale rozmiar był chyba ten sam. W każdym bądź razie takie prześcieradełko jest bardzo elastyczne więc na pewno będzie pasować. Ja planuję być w tesco jeszcze przed wyjazdem bo mam tam coś do kupienia i pewnie te prześcieradełka też kupię więc dam znać :tak:
Ps ja tez wole zdecydowanie te z jerseyu a mój A. to tych frotkowych nienawidzi :-p:-) bo one są takie ciepłe a nie chłodne jak jersey

reklama
Do góry