reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Betunko wózio klasa najważniejsze żeby Wam sie podobał i był praktyczny
Mela super zakupki szał
Mela super zakupki szał
Agulka2012
betunia fajny wózek!! widzę że zakupy pełną parą!!
mela ty też zaszalałaś!! my też chcemy klupś-a łóżeczko ale trochę inne
mela ty też zaszalałaś!! my też chcemy klupś-a łóżeczko ale trochę inne
Mela - fajny zestaw, bardzo mi się ten zestaw pościeli podoba. Kiedyś chciałam dla Franka pościel z króliczkiem kupić co prawda były to kolory takie bardziej uniseks ale mój A. stwierdził że i tak zbyt babska no i teraz sobie też nie kupię
SophieAnne25
Moje dzisiejsze zakupy, ostatnie w tym miesiącu bo zbankrutujemy
Materac: Materac GRYKA PIANKA KOKOS - Danpol - 120/60/9 cm (2317950850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prześcieradełka: PRZEŚCIERADŁO FROTTE Z GUMKĄ 120 / 60 cm (2317950869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I leżaczek w ramach prezentu na dzień dziecka: LEZACZEK BUJACZEK 5w1 100% BAWELNA ATEST 0-18kg (2306739584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z ciężkiego sprzętu jeszcze tylko wanienka i przewijak.
Materac: Materac GRYKA PIANKA KOKOS - Danpol - 120/60/9 cm (2317950850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Prześcieradełka: PRZEŚCIERADŁO FROTTE Z GUMKĄ 120 / 60 cm (2317950869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I leżaczek w ramach prezentu na dzień dziecka: LEZACZEK BUJACZEK 5w1 100% BAWELNA ATEST 0-18kg (2306739584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z ciężkiego sprzętu jeszcze tylko wanienka i przewijak.
SophieAnne25
Joasiah moja mama się śmiała kiedyś, że prześcieradła frotte to jak spać na ręczniku No ale ja np. bardzo lubię, dla mnie to taki miły misiowy materiał
Joasiah - Ty chyba kiedyś pytałaś mnie o te prześcieradełka z Tesco ale zapomniałam odpowiedzieć. Nie pamiętam dokładnie ale wymiary miały coś koło 30x80 cm i z tego co pamiętam to na jednych pisało że do kosza takiego dospania a na drugich że do wózka ale rozmiar był chyba ten sam. W każdym bądź razie takie prześcieradełko jest bardzo elastyczne więc na pewno będzie pasować. Ja planuję być w tesco jeszcze przed wyjazdem bo mam tam coś do kupienia i pewnie te prześcieradełka też kupię więc dam znać
Ps ja tez wole zdecydowanie te z jerseyu a mój A. to tych frotkowych nienawidzi :-) bo one są takie ciepłe a nie chłodne jak jersey
Ps ja tez wole zdecydowanie te z jerseyu a mój A. to tych frotkowych nienawidzi :-) bo one są takie ciepłe a nie chłodne jak jersey
reklama
twilight
Kupiliśmy wczoraj wózek Jak kurier przyjedzie to pewnie się pochwalę :-)