reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria - u mnie były te w kremie z misiami, nawet ładne, ale były śliczne niebieskie dla chłopca i jakbym sie spodziewała Franka, to bym mu kupiła, a tak mam z króliczkami.
Mój M. wrócił niedawno z pracy, wyjęłam mój zakup i okzauje się, że te bodziaki mają rozm 86, a ten biały jest najdłuzszy, różowy średni, a ten w zjączki jasny jest najkrótszy... Ale jajca. Tak na oko wydawały mi się na 74, ale jak rozwinęłam ten w zajączki, to chyba jednak takie 68...

reklama
Daria - wylookałam sobie te wózki Joolz z ciekawości bo nie znałam i trafiłam na takie cudeńka - pewnie jakieś limitowane serie ale rewelka :tak::-).
Pram designs revamped by Fab

A Jane ma też nowy model trochę do Bugaboo podobny tylko chyba nie da sie fotelika MAxi cosi wpiąć - w każdym razie nie umiałam znaleźć nigdzie adapterów

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: MUUM REVERSE (3w1) wózek spacerowy + gondola MICRO + fotelik samochodowy REBEL PRO

betuńka super ten wózio, widziałam już taki na żywo - efekt genialny:)
oczywiście odwiedziłam wczoraj biedre i mam różowe bodziaki, fajne są ale te poprzednie były chyba z troszkę lepszego materiału - ale nie ma co narzekać - w takiej cenie to fiu fiu i tak okazja:)
a my się już zaopatrzyliśmy w łóżeczko - miało być z żyrafką, a wyszło bez bo tak wszystko ustawiliśmy,że aplikacja nie byłaby widoczna;( KLUPŚ Łóżeczko PAULA 2 kolory PROMOCJA CENOWA (2313941217) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
do tego materac MATERAC GRYCZANO KOKOSOWY 120cm / 60cm grubość 14 (2314279314) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
pościel miała być zielona ale ostatecznie wyszła taka- KLUPŚ Pościel 6 cz Ochraniacz BALDACHIM ZAJĄCZEK (2335204786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - całkiem milutka w dotyku więc polecam - i ten tiulowy baldachim też super na lato:)
co do prześcieradełka wybraliśmy to FERETTI Prześcieradło bawełniane SHEET 120x60 cm (2280960597) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i dla dopełnienia zestawu Fiki Miki Duża poduszka Klin antyalergiczna (2309382643) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :):)
aż nie do wiary,że całe zakupy zajęły nam w hurtowni jakieś pół godzinki:):) heh to dopiero był wyczyn:)

Mamcia, ja właśnie wczoraj wzięłam te body beżowe z misiami. Rozmiar 80. ALe kurcze nie rozpakowałam jeszcze ich i haha ciekawe jak jest u mnie:confused: looknę zaraz na nie z ciekawości:-)

Mela, wooooowwwwwwwww jakie cudne zakupy :)) Czyli Królewna ma już gdzie spac:tak::tak:

Ja muszę jeszcze kupić materacyk, bo całkowicie o nim zapomniałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Daria - wylookałam sobie te wózki Joolz z ciekawości bo nie znałam i trafiłam na takie cudeńka - pewnie jakieś limitowane serie ale rewelka :tak::-).
Pram designs revamped by Fab

A Jane ma też nowy model trochę do Bugaboo podobny tylko chyba nie da sie fotelika MAxi cosi wpiąć - w każdym razie nie umiałam znaleźć nigdzie adapterów

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: MUUM REVERSE (3w1) wózek spacerowy + gondola MICRO + fotelik samochodowy REBEL PRO

betunka ja rozważam nad JOOLZ day i JANE Rider (ze względu na tą amortyzację którą można zmieniać)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: RIDER REVERSE wózek głęboko-spacerowy + torba pielegnacyjna
tylko że JOOLZ dużo drożej by mnie wyszedł i niestety w Poznaniu nie widziałam go na żywo więc nie mam pojęcia jak się składa itp.

mela zakupy widać udane no i pościel jaka śliczna :)

Mela zainspirowałaś mnie :-D Popatrzyłam na twoje zakupy i od razu zamówiłam materacyk i prześcieradła :) Klin mają nam kupić teściowie. Z pościelą na razie chcę się wstrzymać, może od kogoś dostaniemy, zważywszy na to, że nie zamierzamy jej używać aż do roku. Jeszcze tylko jakieś kocyki muszę kupić ale to może za miesiąc.

Mela - posciel mi się szczególnie podoba!!:-)

Super, że juz wszystko macie, ja tam czekam na łóżeczko z materacem, a póki co lookam za pościelą

Betunka super wózek,
Mela piekne zakupy i tempo nie powiem pozazdrościć
Zainspirowałaś mnie tym klinem, my mamy zamówioną jedną pościel i rozglądam się za kolejną ale skoro piszecie, że i tak kołderka wchodzi w życie później to nie muszę się spieszyć, a może ktoś sprawi nam prezent. Muszę tylko dokupić prześcieradełka i kocyki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry