reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Eve no właśnie wszystko zależy od potrzeby jaką ma kobieta. Jeśli raz na jakiś czas to ręczny , jeśli więcej to może elektryczny i bądź tu mądry...Właściwie chciałam kupić dopiero po porodzie, ale wiele osób namawia żeby szybciej

reklama
Wiesz ja już w szpitalu miałam ze sobą i pobudziałam laktację, bo nie miałąm dziecka przy sobie i wtedy po 3 sniach dało radę. Ale nie ma to jak dziecko, to najlepszy laktator :-D

podgrzewacz się przydaje szczerze mówiąc, jak nie do mleka-butelek to potem do słoiczków rewelacyjny. Ja mam najzwyklejszy lovi i sprawdził się dobrze. Teraz są fajne odrazu ze sterylizatorami i z końcówką, ze można w samochodzie podgrzać.

laktator mialam użyłam raz i podziękowałam łatwiej mi to szło ręcznie :cool: a podgrzewacz kilka razy się przydał jak zostawiałam ściągnięte mleczko żeby sobie podgrzali, słoiczki grzałam w kąpieli wodnej normalnie w garnku nie wiem czemu chyba na to nie wpadłam :)

Ania 2403 świetne ciuszki! Zwłaszcza te różone gatki bardzo mi się podobają (mimo, że są różowe :-D ;-))

Ania-aneczka a kiedy zamawiałaś? Ja w pon i jeszcze nie przyszły. Kurde ciekawe jakie będą :-D
Laktator (dojarka jak mawia mój mąż :wściekła/y:) dopiero po porodzie. Szkoda mi trochę kasy a chciałabym elektryczny.

Mi ręczny wystarczał, a o elektrycznych czytałam dużo słabych opinii, że głośne, że ich wydajność nie jest dużo większa niż ręcznego, no a cena oczywiście dużo wyższa. Sama raz korzystałam z laktatora w szpitalu jak miałam nawał pokarmu i nie byłam zadowolona, lepiej szło mi ręczni pod prysznicem. Laktator wole mieć zaraz po porodzi, bo moge przypuszczać, że sytuacja z pokarmem będzie podobna, ale rzeczywiście może sie nie przydać, bo różnie z tym bywa.
A Pan u którego licytowałam napisał mi, że wysłał już i dorzucił jeszcze butelkę i jakiś gratisy...mam nadzieje tylko, że ten model mi podejdzie.

kosinka - mi sie on do piersi dobrze przypasowywał, tylko ja chyba za mało pokarmu poprostu miałam, a córka nie chciała w ogóle ssać, nie było jak nad piersiami popracować :-D

reklama
Dziewczyny rewelacyjne zakupy :-) Ja się muszę zmobilizować i wrzucić moje, ale to w sobotę, bo mam nadzieję zakupić coś jeszcze w moim ulubionym lumpku a w sobotę nowy towar:-D

Do góry