reklama
martulka84
Fanka BB :)
r_p77 link do jego przedmiotów: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mela- ja dostałam od siostry, bardzo zachwalała Majka spokojnie kąpała się w niej do ostatniej chwili teraz ma pół roku i pewnie by z niej korzystała nadal, ale teraz ja ją przechwyciłam przewijak jest wysoki więc nie trzeba się nachylać, organizer pojemny i wszystko można mieć pod ręką, później można wanienkę wyciągnąć i włożyć do normalnej dużej wanny asekuracyjnie w razie gdyby dziecko uprawiało dziki szał podczas kąpieli:-)
to nasz zakup: kołderka i podusia (ponoć ekologiczna z kukurydzy), poszwy i ochraniacz, materac kokos, pianka, gryka, kocyk z małym przytulaczkiem, pampersy, prześcieradło,oilatum 400ml, duże waciki dla Żuczka, podkłady i majty dla mnie i tu nie widoczne proszek do białego, koloru i płyn do płukania.
a to mój faworyt z kolejnych 3 toreb ubranek od siostry
to nasz zakup: kołderka i podusia (ponoć ekologiczna z kukurydzy), poszwy i ochraniacz, materac kokos, pianka, gryka, kocyk z małym przytulaczkiem, pampersy, prześcieradło,oilatum 400ml, duże waciki dla Żuczka, podkłady i majty dla mnie i tu nie widoczne proszek do białego, koloru i płyn do płukania.
a to mój faworyt z kolejnych 3 toreb ubranek od siostry
ania-aneczka
No i zostaw męża samego Jak zobaczyłam co ma w koszu to oczopląsu dostałam Połowe odłożyłam heh
W Tesco są promocje, wiszą takie osobne wieszaki i na nich jakieś ostatnie sztuki o 50% tańsze Zobaczcie, może u Was też
Oczywiście wszystko znowu czerwono różowe, ale i tak się cieszę bo np. chciałam bluzę bez kaptura, jeszcze dziś mówiłam i kupiliśmy za 15 zł więc chyba nie dużo. Tylko już wszystko 0-3 (mam nadzieje,że się przyda) bo już innych nie było.
W Tesco są promocje, wiszą takie osobne wieszaki i na nich jakieś ostatnie sztuki o 50% tańsze Zobaczcie, może u Was też
Oczywiście wszystko znowu czerwono różowe, ale i tak się cieszę bo np. chciałam bluzę bez kaptura, jeszcze dziś mówiłam i kupiliśmy za 15 zł więc chyba nie dużo. Tylko już wszystko 0-3 (mam nadzieje,że się przyda) bo już innych nie było.
Załączniki
DariaN
kalipoe super ten kombinezon
ania-aneczka śliczności mąż wybrał,ja byłam wczoraj w Tesco i u mnie już nic prawie nie ma, ale za to czapeczki moja królewna ma dokładnie takie same
ja dziś nawiedziłam CDRL i pani mi powiedziała że dostaną duuużo duuuużo nowych ciuszków i mam zadzwonić do niej jutro to mi powie czy mam przyjść w sobotę czy poniedziałek )) teraz już będę na 68 kupować, a tym czasem dziś skusiłam się na jednego bodziaka w roz.62 ale jakiś taki wydaje mi się większy
ania-aneczka śliczności mąż wybrał,ja byłam wczoraj w Tesco i u mnie już nic prawie nie ma, ale za to czapeczki moja królewna ma dokładnie takie same
ja dziś nawiedziłam CDRL i pani mi powiedziała że dostaną duuużo duuuużo nowych ciuszków i mam zadzwonić do niej jutro to mi powie czy mam przyjść w sobotę czy poniedziałek )) teraz już będę na 68 kupować, a tym czasem dziś skusiłam się na jednego bodziaka w roz.62 ale jakiś taki wydaje mi się większy
Ostatnia edycja:
ania-aneczka
Daria śliczne kolorki Ty masz fajnie tam
Kaliope extra łowy Ta Nasza kołderka też niby kukurydziana hypoalergiczna cokolwiek to znaczy
Kaliope extra łowy Ta Nasza kołderka też niby kukurydziana hypoalergiczna cokolwiek to znaczy
mam dylemat - te majty to xl czy l kupić?? 4 wystarcza chyba nie? no i te podkłady absorgyn to to samo co te belli??? bo nie wiem czy i to i to brac czy jak? i ile tych podkładów?
kaliope - jak juz u was dzieciooowooo ))
ani-aneczka - fajno ze maz nie zaluje )) hihi
darian - bodzik cudny
kaliope - jak juz u was dzieciooowooo ))
ani-aneczka - fajno ze maz nie zaluje )) hihi
darian - bodzik cudny
ania-aneczka
Ann ja mam rozmiar L tych gaciorków i niby ok, ale obcisłe są na udach. Chyba jednak XL byłby za duże.
Te podkłady Absorgyn zamówiłam dwie paczki, ale są okropne;/ Chyba lepsze będą innej firmy np. Belli, ale to już zobacz jak laski doradzają , które ich używały.
Podkładów mam 2 paczki a gaciorków 3 paczki tam chyba pakowane po 2 sztuki czy jakoś tak. 4 albo 6 sztuk ich mam
Te podkłady Absorgyn zamówiłam dwie paczki, ale są okropne;/ Chyba lepsze będą innej firmy np. Belli, ale to już zobacz jak laski doradzają , które ich używały.
Podkładów mam 2 paczki a gaciorków 3 paczki tam chyba pakowane po 2 sztuki czy jakoś tak. 4 albo 6 sztuk ich mam
reklama