reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
mela- ja dostałam od siostry, bardzo zachwalała Majka spokojnie kąpała się w niej do ostatniej chwili teraz ma pół roku i pewnie by z niej korzystała nadal, ale teraz ja ją przechwyciłam:-D przewijak jest wysoki więc nie trzeba się nachylać, organizer pojemny i wszystko można mieć pod ręką, później można wanienkę wyciągnąć i włożyć do normalnej dużej wanny asekuracyjnie w razie gdyby dziecko uprawiało dziki szał podczas kąpieli:-)
DSC06085.jpg to nasz zakup: kołderka i podusia (ponoć ekologiczna z kukurydzy:confused2:), poszwy i ochraniacz, materac kokos, pianka, gryka, kocyk z małym przytulaczkiem, pampersy, prześcieradło,oilatum 400ml, duże waciki dla Żuczka, podkłady i majty dla mnie i tu nie widoczne proszek do białego, koloru i płyn do płukania.
DSC06086.jpga to mój faworyt z kolejnych 3 toreb ubranek od siostry:-p

No i zostaw męża samego :) Jak zobaczyłam co ma w koszu to oczopląsu dostałam:) Połowe odłożyłam heh :)
W Tesco są promocje, wiszą takie osobne wieszaki i na nich jakieś ostatnie sztuki o 50% tańsze:) Zobaczcie, może u Was też:)
Oczywiście wszystko znowu czerwono różowe, ale i tak się cieszę bo np. chciałam bluzę bez kaptura, jeszcze dziś mówiłam i kupiliśmy za 15 zł więc chyba nie dużo. Tylko już wszystko 0-3 (mam nadzieje,że się przyda) bo już innych nie było.

Załączniki

• CIMG2986.jpg
    CIMG2986.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 38
  • CIMG2983.jpg
    CIMG2983.jpg
    33 KB · Wyświetleń: 36
  • CIMG2984.jpg
    CIMG2984.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 38
  • CIMG2985.jpg
    CIMG2985.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 39
kalipoe super ten kombinezon :)
ania-aneczka śliczności mąż wybrał,ja byłam wczoraj w Tesco i u mnie już nic prawie nie ma, ale za to czapeczki moja królewna ma dokładnie takie same :)
ja dziś nawiedziłam CDRL i pani mi powiedziała że dostaną duuużo duuuużo nowych ciuszków i mam zadzwonić do niej jutro to mi powie czy mam przyjść w sobotę czy poniedziałek :))) teraz już będę na 68 kupować, a tym czasem dziś skusiłam się na jednego bodziaka w roz.62 ale jakiś taki wydaje mi się większy :)20120412_195902.jpg

Ostatnia edycja:
mam dylemat - te majty to xl czy l kupić?? 4 wystarcza chyba nie? no i te podkłady absorgyn to to samo co te belli??? bo nie wiem czy i to i to brac czy jak? i ile tych podkładów?

kaliope - jak juz u was dzieciooowooo :)))
ani-aneczka - fajno ze maz nie zaluje ;))) hihi
darian - bodzik cudny :)

Ann ja mam rozmiar L tych gaciorków i niby ok, ale obcisłe są na udach. Chyba jednak XL byłby za duże.
Te podkłady Absorgyn zamówiłam dwie paczki, ale są okropne;/ Chyba lepsze będą innej firmy np. Belli, ale to już zobacz jak laski doradzają , które ich używały.
Podkładów mam 2 paczki a gaciorków 3 paczki tam chyba pakowane po 2 sztuki czy jakoś tak. 4 albo 6 sztuk ich mam

reklama
Do góry