reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania super te ciszki. Ja dziś byłam w tesco, ale słabo z tymi promocjami:no:. Były bluzy przecenione na 35zł:szok:. Więc dziękuje bardzo. Musze do ciucholandu się wybrać, właśnie robiłam przegląd ciuszków i muszę dokupić jeszcze pare kaftaników i jakaś bluza też by sie jeszcze przydała, mam 2 więc nie wiem czy starczy. A i czapeczek nie mam.

kaliope niezłą masz już tą wyprawkę:-). Ja nie mogę sie doczekać tej mojej kołyski, chciałabym ją już mieć w sypialni:-).

Ann co do tych majtek to mam mieszane uczucia...byłam zaopatrzona w takie, ale wydawały mi sie straszne, jakieś takie wielkie i niewygodne. Ja zaopatrzyłam sie w babcine bawełniane majtasy no i te podkłady z belli i tym razem zrobie chyba tak samo, moim zdaniem wygodniej:)

reklama
hihihi wygrałam aukcję 2258444727.jpgroz. 68 za 10 zł

ania - aneczka mojej mamy brat codziennie jeździ kierunek Bydgoszcz, Świecie tirem więc mogę ci CDRL do niego na samochód wrzucić hahahah :))))

Ostatnia edycja:
:szok::szok::szok: Wow dziewczyny, jakie piękne zakupy.
Daria śliczny bodziak :tak:
Ania-aneczka fajnie że mąż się angażuje ;-) Moj zaczyna dostrzegać w Tesco dział dziecięcy, więc jest progress. Czasem nawet przystanie i się nad czymś zastanawia :-D

Człowiek tylko wyjdzie na wizytę a tu takie zakupy śliczne poczynione :tak:

Podkaldy ja kupię belli, bo byłam z nich zadowolona.

Byłam w Tesco, jak wracałam z wizyty, kupiłam tem kocyk, skarpetki dla małego i fajną piżamkę dla Adusi :tak:

EVE zaje fajne chłopięce rampersy były dziś w roz. 62, 68 i większe ale dziś były po 13 zł zobaczę jeszcze co będzie w tą sobotę może coś tańszego jak wtedy co upolowałam :)
a ten kocyk to nie mam pojęcia o który ci chodzi w tesco u mnie nie było przecenionych albo nie widziałam (widziałam tylko te z Fisher Price'a)

Taki z jednej strony biały jakby polar (ale to nie polar raczej) a z drugiej bawełniany i są takie zwierzątka wyhaftowane na 4 rogach. Wisi na takich wieszaczkach jak ten z fisher price.

Eve patrzyłam na te kocyki były za 37 zł tak? Te z Fisher price mi sie nie podobały..jeden był cudny biały wisiał tak jak ten z FP i miał mały nadruk chyba z misiem i z drugiej strony jakieś obrazki też. Ale nie wzięliśmy bo już maż zaszalał dziś;)

Wiecie ja też się cieszę bo on pierwsze co to do tego działu biegnie i wybiera wybiera;) Zresztą to on jest motorem napędzającym bo ja potragię wybrać , stać 15 minut analizować i odłożyć...a bo się nie przyda, a bo po co, bo już dużo mamy bo do lumpeksu pojade i takie różne:)

reklama
Dziewczyny, czy uzywalyscie moze laktatora mini medela electric? Albo czy znacie jakis dobry elektryczny laktator? Musze kupic i na razie o medeli mysle, ale slyszalam, ze silniczki sie w nim szybko psuja.

Do góry