reklama
DariaN
Fanka BB :)
i tak też EVE zrobiłam, no kur... jak tak można
DariaN tu masz taniej Zestaw Startowy TOMMEE TIPPEE closer to nature (2173711517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
EVE81, dlaczego nie polecasz?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
to Nasze pierwsze dziecko nie możemy się przekonać do używanych rzeczy, tym bardziej że chcemy poźniej mieć i drugie i może trzecie dziecko
Ale póki co chce nową matę dla swojej Emilki, która później będzie dla pozostałej dwójki
Pozwoliłam sobie aniu zacytować Ciebie Przedwczoraj była opcja drugiego dzieciątka, ewentualnie trzeciego, a wczoraj już stanowczo "dla pozostałej dwójki" no no, zobaczymy co będzie dalej :-)
Witam,
wędrując po necie natrafiłam na artykuł 10 dziecięcych gadżetów, które ułatwią wam życie. Jednym z nich, który mnie zaintrygował jest tłumacz płaczu dziecka...
[h=1]Tłumacz płaczu dziecka - Zabawki dla niemowląt - Zabawkowicz.pl[/h]czy któraś z Was o czymś takim słyszała? może miał ktoś ze znajomych lub rodziny?
wędrując po necie natrafiłam na artykuł 10 dziecięcych gadżetów, które ułatwią wam życie. Jednym z nich, który mnie zaintrygował jest tłumacz płaczu dziecka...
[h=1]Tłumacz płaczu dziecka - Zabawki dla niemowląt - Zabawkowicz.pl[/h]czy któraś z Was o czymś takim słyszała? może miał ktoś ze znajomych lub rodziny?
DariaN
DariaN tu masz taniej Zestaw Startowy TOMMEE TIPPEE closer to nature (2173711517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
majuffka niby tak ale w opisie całości gościu pisze że są braki w zestawie więc nie wiadomo czy nie jest w dodatku uszkodzone lub coś.
DariaN
zyrraffka
Szczęśliwa mama
DariaN ja bym anulowała zamówienie. W ogóle to nie polecam ubranek z 5-10-15.
ja kupiłam już kilkanaście bluzeczek dla mojego synka i jestem zadowolona.
teraz zamawiam w C&A i wydaje mi się że są jeszcze lepsze.
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Eve, właśnie rano przeglądaliśmy z Igusiem rzeczy dla Maleństwa i też kupiłam butelkę TT z tym czujnikiem ciepła, hahaha zupełnie nieświadomie
Aiwpa, hahahah tłumacz płaczu dziecka boscheeeeeeeeeeeeeeeee czego to ludzie nie wymyślą, żeby ubić interes
Aiwpa, hahahah tłumacz płaczu dziecka boscheeeeeeeeeeeeeeeee czego to ludzie nie wymyślą, żeby ubić interes