reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Słuchajcie, ale na prawdę potrzeba aż 6 -8 butelek????? :szok::szok: kurcze, ja karmiłam piersią, ale jakbym miała teraz karmić mm to się w ogóle nie znam na tych butelkach, przepływach:confused::confused: smoczkach:baffled::baffled:

no mnie w tym zestawie przeraża ilość tych butelek bo nawet nie wiem czy ich będę używać czy karmić piersią. chodziło mi głównie o ten sterylizator i podgrzewacz bo kupując osobno to więcej wychodzi niż zestaw, jak dziecko zaakceptuje tommee tippee to się zastanowię nad kupnem (jakby co częśc zostawię u mamci co by w razie czego nie wozić)

dzięki wielkie :tak:

no ten TT zestaw fasolinka też widziałam, więc w takim układzie, skoro najwięcej osób ich używało, to chyba na tym stanie :-D

Wiem dziewczyny ze wszystkich 6 uzywala nie bede:) bo male tylko 2(150ml), ale z doswiadczenia wiem ze nie zawsze po jedzenie od razu ma sie czas umyc
poza tym ja mialam oddzielne do mleka i oddzielne do herbatek:)
poza tym jak jedna kosztuje w sklepie okolo 20-25zl a tu 6 za 55 to nie mam pytan. One sie nie zepsuja a juz 6 mczne dziecko umie pic z niekapka:)

TT sa juz u mnie sprawdzone i ja lubie miec wiecej w razie jakbym nie miala czasu umyc itp:) warto miec jedna wiecej

a ja kupie jedną butelkę , na herbatkę koperkową i mam reszte gdzieś :D a jak się okaże że nie dam rady karmić to wtedy poślę mamę albo B do sklepu i kupią butelk ;p

Ja używałam TT i byłam zadowolona, miałam 1 mała 150 i dwie 250 ml. Na początek miałam dwie, jedną mniejszą, druga większą, potem kupiłam jedną większą, bo Ada okazała sie butelkowa. Dałam rade z 3 butelkami, nie było to jakoś szczególnie uciażliwe. Teraz też kupię 3 szt. Tylko, ze jedna chcę antykolkową z czujnikiem tep. mleka. Ten sprzedawa rr ma takie.

reklama
ależ się wkur.... no masakra. \
Zamówiłam na stronie 5.10.15 bluzeczkę dla małej i sukienkę (wszystko w rozm. 62) no i zapłaciłam za tą cholerną przesyłkę (poczta polska priorytet 12 zł ) a tu mi dzwonią i mówią, że tej bluzeczki to oni na magazynie nie mają no więc wchodzę na stronę sklepu żeby wybrać coś innego a tam bluzka dostępna - no normalnie banda wariatów chociaż by usunęli tę bluzkę ze strony skoro niby jest niedostępna. A suma sumarum to sukienka kosztowała tyle co przesyłka więc się właśnie zastanawiam czy nie anulować zamówienia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja myślę nad tym zestawem http://allegro.pl/mega-zestaw-tommee-tippee-sterylizator-podgrzewacz-i2061464448.html
niby za 2 dni gość znów wystawia ale ja narazie się wstrzymuję co sprawdzę czy dzidzi smok w butli pasuje

Ostatnia edycja:
Do góry