reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja mam jedną małą butelkę antykolkową z Avent. Więcej nie kupuję. Chcę karmić piersią a ta w razie "w" jest. Gdy będzie potrzeba to dokupię:) Smoczki mamy 2 uspakajacze z aventu, ale nie chcielibyśmy ich używać szybko ;)

Mysza a się uśmiałam :) Jakaś aluzja do mnie hihi :) Życie zweryfikuje? chcielibyśmy dwójkę - trójkę dzieci :) Życie pokaże:)

Eve cudne zdjęcie:) Te Wasze maluszki takie piękne:) Mata też super:) Muszę sobie popatrzeć, pooglądać:)

Ostatnia edycja:
reklama
noo tak zapomniałam, jeszcze trzeba upolować kocyki, śpiworki normalnie masakra jakaś :-)
Ja będę wymieniać Ninie butelki tt, to kupię przy okazji dla malutkiej. Akurat w startowych są smoczki 0+, to tylko Ninie dokupię te 6+ .
Smoczek kupię NUKa, bo cycowej Ninie łatwiej było go złapać, więc myślę, że będzie podobnie.

Ładne te kocyki, te ażurowe prześliczne. Ja jeszcze się nie zastanowiłam, jaki kupię. Może jak mała zaśnie, to sobie przeszukam sklepy internetowe.

podziwiam was z tymi zakupami :)

tym bardziej mamy recydywistki, bo że pierworódki to tak już kręci, to nic dziwnego :)

wypuszczę się na 2 dni zakupowe w maju i wszystko nabędę, na razie jak pisałam mam kupione nożyczki i siatę ciuszków pokoleżankowych.

No i kolejny wózek mi się podoba, konkurent dla Jedo Fyna, gondola lżejsza o 2 kg i uchwyt do noszenia w budce. Cena niestety wyższa: Teutonia Cosmo, 4 kołowa

BTW: czy któraś używała wiaderka kąpielowego?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry