reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ewe81 dlatego fajnie jest jak ktos z rodzinki ma i mozna nawet przez jeden dzien przetestowac czy dzidzia chce:) nie powiedziane ze moj malutki tez bedzie chcial sie bujac tak jak Maja:) ale z nia to mialam raj:) cale dnie mogla sie bujac:) ochhh to byly czasy:)

reklama
łooo matko ile wy tu naprodukowałyście:) ale już już ogarnęłam:)
nadalka - no Ty to jesteś przodowniczka:) super, bo dzięki temu mobilizujesz resztę np.mnie:)
ann 87 - smoczuś cudo:)
ania -aneczka ja też sobie upatrzyłam ten leżaczek z FP , jest super , ma go koleżanka, która ma rocznego synusia i nadal jej się sprawuje super - teraz głównie do karmienia - jej maluszek nie przepadał tylko za wibracjami, więc mu nie włączała
co do maty to ja dostałam praktycznie nówkę z Canpolu więc zakup z głowy
wczoraj odwiedziłam biedrone i złapałam 2 bodziaczki z Miki i Tweetkiem - no nie mogłam się oprzeć, a dziś może kupię coś dla maluszka z art. higienicznych:) a co? jak szaleć to szaleć:)

fasolinka przecież ja to jeszcze ze dwa razy upiore i będę składać :-D to raczej zwykła chęć niż wielka potrzeba :tak: a teraz przynajmniej wszystkie już posegreguje :-D

no zdecydowanie nadalka przoduje ;-) ale jeszcze chwila i my będziemy gonić :tak:

sama właśnie dziś wybieram się do Rossmana, bo widziałam wczoraj, że mają nożyczki, szczotki do włosów itp itd Canpol'u także trzeba będzie poczynić pierwsze zakupy tego typu :tak:

Dziewczyny, a co myślicie o butelkach Avent'u?

ja na temat butelek niestety nie mam zdania (no może inaczej porównania) ale jakoś nie wiem dlaczego skłaniam się do tommee tippee. Na początek zakupię jedną 150 (tak w razie czego - u mnie w intermarche 2 szt. za 19,99) żeby sprawdzić czy dzidzi w ogóle akceptuje tą butelkę bo może trzeba będzie zmienić na inną.

ja w temacie smoczków i butelek zbytnio się nie rozczulam....

Butelkę kupiłam z TT
Smoczek z Aventu

Przy Igusiu żadna butelka się nie sprawdziła... dopiero koło czerwca (czyli miał 4 miesiiące) zaczął pić wodę z butelki LOVI

a na smoczki to wydałam tyle kasy ze szok:szok::szok::szok: i ostatecznie stanęło na tym, zę żadnego nie zaakceptował:confused:

fajne są te huśtaweczki dla Maluszków ;)

my mieliśmy butelki i smoczki z canpola i teraz też takie będą. Nam się bardzo dobrze sprawdziły:tak:
Co do leżaczków to mieliśmy fishera i Przemcio bardzo go lubił, zwłaszcza jak wibracje były włączone;-)i z tego co pamiętam to używaliśmy go od 5 czy 6 tygodnia życia:tak:mam nadzieję że teraz też się sprawdzi.
A i poczyniłam już pierwszy zakup - podobnie jak Ann87 - smoczuś:-Di of course zawieszkę do niego:-D
jak już listę zrobię to będę kupować przy okazji zakupów

ale produkcja :p super zakupy

My mieliśmy i matę i fotelik bujaczek, z obu bardzo zadowolona jestem używaliśmy od 1,5-2 miesiąca.

Butelki mieliśmy z tommee tippee i nie byłam zadowolona, właściwie ze smoczków jakieś dziwne dziury miały, a do kaszki/zupek smoczek to dla mnie już w ogóle porażka, później kupiłam z aventu taką dużą 330 ml i super zadowolona byłam, więc teraz w avent inwestuję.

Fasolinka taniutko ten zestaw wychodzi, jak Zuzi kupowała to za 1 butelkę 30 zł płaciłam

Ostatnia edycja:
reklama
fasolinka ja też się zastanawiałam nad takim zestawem (w sumie 8 butelek, smoczki o różnych przepływach, i takie tam różne no a do tego sterylizator i podgrzewacz (całość 380 zł więc też nieźle) z tym że na razie stwierdziłam że zobaczę czy dzidzi przypasuje i w razie czego zamówię zestaw.

Do góry