reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Słuchajcie, ale na prawdę potrzeba aż 6 -8 butelek????? :szok::szok: kurcze, ja karmiłam piersią, ale jakbym miała teraz karmić mm to się w ogóle nie znam na tych butelkach, przepływach:confused::confused: smoczkach:baffled::baffled:

no mnie w tym zestawie przeraża ilość tych butelek bo nawet nie wiem czy ich będę używać czy karmić piersią. chodziło mi głównie o ten sterylizator i podgrzewacz bo kupując osobno to więcej wychodzi niż zestaw, jak dziecko zaakceptuje tommee tippee to się zastanowię nad kupnem (jakby co częśc zostawię u mamci co by w razie czego nie wozić)

dzięki wielkie :tak:

no ten TT zestaw fasolinka też widziałam, więc w takim układzie, skoro najwięcej osób ich używało, to chyba na tym stanie :-D

Wiem dziewczyny ze wszystkich 6 uzywala nie bede:) bo male tylko 2(150ml), ale z doswiadczenia wiem ze nie zawsze po jedzenie od razu ma sie czas umyc
poza tym ja mialam oddzielne do mleka i oddzielne do herbatek:)
poza tym jak jedna kosztuje w sklepie okolo 20-25zl a tu 6 za 55 to nie mam pytan. One sie nie zepsuja a juz 6 mczne dziecko umie pic z niekapka:)

TT sa juz u mnie sprawdzone i ja lubie miec wiecej w razie jakbym nie miala czasu umyc itp:) warto miec jedna wiecej

a ja kupie jedną butelkę , na herbatkę koperkową i mam reszte gdzieś :D a jak się okaże że nie dam rady karmić to wtedy poślę mamę albo B do sklepu i kupią butelk ;p

Ja używałam TT i byłam zadowolona, miałam 1 mała 150 i dwie 250 ml. Na początek miałam dwie, jedną mniejszą, druga większą, potem kupiłam jedną większą, bo Ada okazała sie butelkowa. Dałam rade z 3 butelkami, nie było to jakoś szczególnie uciażliwe. Teraz też kupię 3 szt. Tylko, ze jedna chcę antykolkową z czujnikiem tep. mleka. Ten sprzedawa rr ma takie.

reklama
ależ się wkur.... no masakra. \
Zamówiłam na stronie 5.10.15 bluzeczkę dla małej i sukienkę (wszystko w rozm. 62) no i zapłaciłam za tą cholerną przesyłkę (poczta polska priorytet 12 zł ) a tu mi dzwonią i mówią, że tej bluzeczki to oni na magazynie nie mają no więc wchodzę na stronę sklepu żeby wybrać coś innego a tam bluzka dostępna - no normalnie banda wariatów chociaż by usunęli tę bluzkę ze strony skoro niby jest niedostępna. A suma sumarum to sukienka kosztowała tyle co przesyłka więc się właśnie zastanawiam czy nie anulować zamówienia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a ja myślę nad tym zestawem http://allegro.pl/mega-zestaw-tommee-tippee-sterylizator-podgrzewacz-i2061464448.html
niby za 2 dni gość znów wystawia ale ja narazie się wstrzymuję co sprawdzę czy dzidzi smok w butli pasuje

Ostatnia edycja:
Do góry