Ja będę używać delikatnie nivea krem ochronny na słońce, jest od pierwszych dni życia, Zuzia go używa i super zadowolona jestem i maleństwo delikatnie smarować będę, ten na każdą pogodę też stosuję w zimie i też zadowolona jestem.
Co do kosmetyków z BabyDream z rossmana to są super bo jako jedne z niewielu firm nie zawierają substancji SLS (sodium laureth sulfate) która jest stosowana po to by się pieniło, zawiera ją 90% kosmetyków różnych firm, nawet w płynach do naczyń to jest, a substancja powoduje często uczulenia
A tu macie listę kosmetyków które tego dziadostwa nie zawierają
Kosmetyki bez SLS - Forum Wizaz.pl
aaa i chusteczki babydream są beznadziejne, już kilka razy robiłam podchody do nich kupowałam do torebki po 30 szt i były suche, po przerobieniu wielu marek wracam do Nivea active baby, mimo ceny opłaca się bo zamiast 3 szt tańszych chusteczek wystarczy 1 szt nivea, warto też patrzeć na promocję ja ostatnio 6-pak kupiłam w rossmanie za 24 lub 26 zł.
Pieluchy jak dla mnie od rossmanowskich lepsze Dada Premium z biedronki.
Jeszcze o co do tetrowych to ja kupiłam kiedyś na allegro i hmm do mycia podłóg mogą być. Więc jak któraś kupi i wypierze i nic się z nimi nie stanie to proszę o linka