reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
kasia - nooo ja to tęsknię za bułkami maślanymi z biedry, zawsze przed spacerem kupowałam. Było co podjadać w parku :-)
Daria- super te bodziaki !!! skarpetki rozczulające;-)
Patra- ja mimo, że widziałam, że będzie dziewczynka to jakoś tak nadal w unisexach szukam :-D zakupy piękne. Śliczna ta sukieneczka :happy:

Ja dzisiaj normalnie nie mogłam się opanować :-D Oj jak tylko lekarz potwierdzi płeć w piatek to dopiero zacznie się szaleństwo :-D

Dawno nie robiłam zakupów :-D to chyba nałóg:-D

W sprawie wózka napisałam do producenta - a co :tak:

Znalazłam na all tetrę podwójnie tkaną, taką grubszą, chyba złoże większe zamówienie, bo koleś ma pare rzeczy, które by mnie interesowały:tak:

DariaN - ta sama :-D. Chce wziąć u niego jeszcze butelki, smoczek, flanele, tetry, waciki nasączone alkoholem, prześcieradełko do wózka, podkłady poporodowe, waciki dzidziuś, pojemnik/miarkę na mleko, bo mi się 1 popsuła, sudokrem jakiś większy.

wika - ten drugi link to ten sam sprzedawca :)

Ostatnia edycja:
u tego sprzedawcy r_p77 zamawiałam większość wyprawki dla Zuzi i byłam bardzo zadowolona, pieluch u niego nie kupowałam bo wtedy akurat nie miał, ale już sobie dodałam do obserwowanych i po powrocie z gór zaczynam szaleć :p

Daria ja właśnie myślałam o tych wałeczkach, koleżanka miała i sobie chwaliła, ja przy Zuzi nie miałam i jak ją kładłam na boczku do z tyłu kocyk właśnie w taki rulonik robiłam by się nie okręcała

reklama
Ja u tego r_p77 tez kupiłam większość rzeczy dla Igusia :)

JA wałeczków też nie kupowałam i robiłam tak jak Nadii, kocyk w rulonik:tak:

Do góry