reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
kasia - nooo ja to tęsknię za bułkami maślanymi z biedry, zawsze przed spacerem kupowałam. Było co podjadać w parku :-)
Daria- super te bodziaki !!! skarpetki rozczulające;-)
Patra- ja mimo, że widziałam, że będzie dziewczynka to jakoś tak nadal w unisexach szukam :-D zakupy piękne. Śliczna ta sukieneczka :happy:

Ja dzisiaj normalnie nie mogłam się opanować :-D Oj jak tylko lekarz potwierdzi płeć w piatek to dopiero zacznie się szaleństwo :-D

Dawno nie robiłam zakupów :-D to chyba nałóg:-D

W sprawie wózka napisałam do producenta - a co :tak:

Znalazłam na all tetrę podwójnie tkaną, taką grubszą, chyba złoże większe zamówienie, bo koleś ma pare rzeczy, które by mnie interesowały:tak:

DariaN - ta sama :-D. Chce wziąć u niego jeszcze butelki, smoczek, flanele, tetry, waciki nasączone alkoholem, prześcieradełko do wózka, podkłady poporodowe, waciki dzidziuś, pojemnik/miarkę na mleko, bo mi się 1 popsuła, sudokrem jakiś większy.

wika - ten drugi link to ten sam sprzedawca :)

Ostatnia edycja:
u tego sprzedawcy r_p77 zamawiałam większość wyprawki dla Zuzi i byłam bardzo zadowolona, pieluch u niego nie kupowałam bo wtedy akurat nie miał, ale już sobie dodałam do obserwowanych i po powrocie z gór zaczynam szaleć :p

Daria ja właśnie myślałam o tych wałeczkach, koleżanka miała i sobie chwaliła, ja przy Zuzi nie miałam i jak ją kładłam na boczku do z tyłu kocyk właśnie w taki rulonik robiłam by się nie okręcała

reklama
Ja u tego r_p77 tez kupiłam większość rzeczy dla Igusia :)

JA wałeczków też nie kupowałam i robiłam tak jak Nadii, kocyk w rulonik:tak:

Do góry