reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

oooo kasia, spadasz z nieba :D informuj nas o biedronkowych nowinkach ;)
u mnie koło bloku otwierają tydzień przed świętami ;D już się doczekać nie mogę :p

reklama
no pampki chce tam kupować przy okazji spacerek z dzieckiem ;D no i chusteczki również ;)
a jak teraz będzie jakiś tydzień malucha to pójdę do takiej dalej bidry i też coś kupnę ;D

no i po wielkich trudach dotarłam do was kobitki to wkleję WAM i moje nabytki
20120305_192301.jpg20120305_192821.jpg20120305_192441.jpg20120305_192628.jpg

Wiem że nie powinnam się napalać ale byliśmy w auchan i nie mogłam się powstrzymac :zawstydzona/y: Chociaż musze przyznać że ceny ubranek w auchan są wysokie, w większości powyżej 30 zł, za zwykłą szmatkę :szok: A że przed wypłatą to wzięłam te tańsze :zawstydzona/y: Body były po 14,99 a sukieneczka 17,99.

Załączniki

• IMG_0261.JPG
    IMG_0261.JPG
    61,3 KB · Wyświetleń: 33
  • IMG_0262.JPG
    IMG_0262.JPG
    54 KB · Wyświetleń: 28
  • IMG_0263.JPG
    IMG_0263.JPG
    65,9 KB · Wyświetleń: 30
fajne ciuszki dziewczyny :-) mnie powoli zaczyna denerwować, że dla chłopców jest jakiś mały wybór fajnych rzeczy. Jutro idę znaleźć coś ciekawego, nie niebieskiego, może się uda :-)

reklama
Do góry