reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

wika - jesteś moim wybawieniem :-D

U mnie z tego co kojarzę uniseksów będzie mało, bardzo mało.
Ale masz rację dziewczynka moze przeciez chodzić w niebieskim :tak: gorzej odwrotnie :eek: Najwyzej móje dziecko będzie miało czarno-białe zdjecia z dzoeciństwa :-D

reklama
Wika - przepraszam, faktycznie mi umknęło. Ja miałam dla Niny z babaluno tylko kilka body zapinanych kopertowo. Nie pamiętam jak z jakością, ale chyba ok :-D
Eve- ja właśnie szukam tylko unisexów. Body to nie problem, bo kupię zwykłe białe z mothercare albo dunnisa. Lubię białe bodziaki, bo można dowolnie łączyć z ubrankami i nic nie koliduje

A nie bodziaki to ja też miałam białe w większości. Zresztą ja mam pojedyńcze sztuki ubranek tych malutkuch bo wszystko posprzedawałam (nie miałam miejsca).
Róż lubię u dzieci, dla siebie nieszczególnie, nie pasuje mi za bardzo do karnacji:tak: Ale problem chyba z głowy jesli mój chłopczyk w dalszym ciągu jest chłopczykiem :cool2:

Róża76 ja też 21.02 połówkowe o 9:00 rano już nie mogę się doczekać,prawie zawsze miałam usg co 2 tyg.bo albo zaplanowane ,albo "awaryjne"....a teraz minęło już 2 tygodnie i zaczynam się martwić....no ale czuje ruchy:-)więc chyba ok

ja mam stelaż łóżeczka... "w drodze" jeszcze u siostry przewijak/ wanienkę, sporo ubranek na początek i wściekam się, jak słyszę "czekaj do 7 miesiąca" przecież kobieta tak się cieszy tym dzieckiem, że przejście koło witryny jest czymś strasznie męczącym wzrok i serce:p ale obiecałam sobie, że w marcu zaszaleje z zakupami, kupie ubranka i proszek i płyn do prania ubranek które już mam:) no i po świętach czas zacząć myśleć o przemeblowaniu:)

Pochwalę się Wam, że w sobotę dostałam w "spadku" całąąąąą wielkąąąąąąąąąąąą torbę z ubrankami dla dzidzi, unisexy jak na razie :) ale jeżeli będzie chłopak, to coś czuję, że o ubranka martwić się nie będę musiała, bo w rodzinie mego Ł. dwójka maluchów jest, za to jak dziewuszka to więcej do kupowania, ale za to będę mogła stroić ślicznotkę :)).

reklama
Do góry