reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

wika - jesteś moim wybawieniem :-D

U mnie z tego co kojarzę uniseksów będzie mało, bardzo mało.
Ale masz rację dziewczynka moze przeciez chodzić w niebieskim :tak: gorzej odwrotnie :eek: Najwyzej móje dziecko będzie miało czarno-białe zdjecia z dzoeciństwa :-D

reklama
Wika - przepraszam, faktycznie mi umknęło. Ja miałam dla Niny z babaluno tylko kilka body zapinanych kopertowo. Nie pamiętam jak z jakością, ale chyba ok :-D
Eve- ja właśnie szukam tylko unisexów. Body to nie problem, bo kupię zwykłe białe z mothercare albo dunnisa. Lubię białe bodziaki, bo można dowolnie łączyć z ubrankami i nic nie koliduje

A nie bodziaki to ja też miałam białe w większości. Zresztą ja mam pojedyńcze sztuki ubranek tych malutkuch bo wszystko posprzedawałam (nie miałam miejsca).
Róż lubię u dzieci, dla siebie nieszczególnie, nie pasuje mi za bardzo do karnacji:tak: Ale problem chyba z głowy jesli mój chłopczyk w dalszym ciągu jest chłopczykiem :cool2:

Róża76 ja też 21.02 połówkowe o 9:00 rano już nie mogę się doczekać,prawie zawsze miałam usg co 2 tyg.bo albo zaplanowane ,albo "awaryjne"....a teraz minęło już 2 tygodnie i zaczynam się martwić....no ale czuje ruchy:-)więc chyba ok

ja mam stelaż łóżeczka... "w drodze" jeszcze u siostry przewijak/ wanienkę, sporo ubranek na początek i wściekam się, jak słyszę "czekaj do 7 miesiąca" przecież kobieta tak się cieszy tym dzieckiem, że przejście koło witryny jest czymś strasznie męczącym wzrok i serce:p ale obiecałam sobie, że w marcu zaszaleje z zakupami, kupie ubranka i proszek i płyn do prania ubranek które już mam:) no i po świętach czas zacząć myśleć o przemeblowaniu:)

Pochwalę się Wam, że w sobotę dostałam w "spadku" całąąąąą wielkąąąąąąąąąąąą torbę z ubrankami dla dzidzi, unisexy jak na razie :) ale jeżeli będzie chłopak, to coś czuję, że o ubranka martwić się nie będę musiała, bo w rodzinie mego Ł. dwójka maluchów jest, za to jak dziewuszka to więcej do kupowania, ale za to będę mogła stroić ślicznotkę :)).

reklama
Do góry