reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

channah ja też czaję się na te ze smerfem ale może kupię tez te z pszczółką mają:) Zobaczymy czy wogóle jakieś będa.
twilight mnie wczoraj dopadło takie przerażenie jak ciebie dziś. Ale dziś już jest lepiej więc Tobie tez jutro pewnie przejdzie.
Ja wczoraj po nasze rozmowie tutaj pojechałam na zakupy do auchan i kupiłam 2 bodziaki. jeden cały biały a 2 taki słodki zielony. Co prawda ogarnęła mnie panika jaki rozmiar kupić, wzięłam w końcu 62 ale wydaje mi się mega mały. DSC_0858.jpg

reklama
ania super ja się czaję na takie zestawy z pościelą - właśnie w takie wzorki:)

ania-aneczka to chyba zależy jak to łóżeczko ustawisz u mnie będzie stało wzdłuż ściany więc z podglądaniem malutkiej nie będzie problemu, też nam się takie łóżeczko marzy

Ostatnia edycja:
ania-aneczka, łóżeczka zwykle tak wlasnie wyglądają. Szczebelki z kazdej strony mają tzw. kojce (są duzo większe i przydają się, np. gdy dziecko juz raczkuje. Wkładasz wtedy takiego delikwenta do kojca, bezpiecznie moze sie bawic, a Ty w tym czasie mozesz sie zajac np.robieniem obiadu;) ) Zwykłe łóżeczka do spania mają dwa boki ze szczeblami, a dwa wlasnie takie pełne.
Nie wiem czy dobrze zrozumialam pytanie:D

Isis tak, chodzi mi o to czy taka deska z malunkiem typu miś z przodu nie przeszkadza do zaglądania do dziecka, ale po prostu wejdzie się głębiej do pokoju ;) a taka pierdułka, na którą teściowa zwróciła mi uwagę hehe, ale właśnie zauważyłam, ze od strony gdzie będe spać nie ma takiej deski z rysunkiem więc w nocy nie będzie problemu.

Dziewczyny a kupujecie na Lipiec body z długim rękawkiem?

ania-aneczka- ja miałam łóżeczko ze szczebelkami z każdej strony, ale i tak podchodziłam do dzieciaka bliżej, żeby sprawdzić, czy oddycha, czy się nie nakryło, więc wg mnie bez różnicy. Zwróć uwagę, jeżeli bierzesz taką opcję pod uwagę, czy uda Ci się zawiązać ochraniacz.
ania -fajne te rożki i duży wybór kolorów ;-)
Agulka - hahaha 62 małe? Wyobraź sobie, że Nina się urodziła 52 :-D Śliczne bodziaczki, takie neutralne ;-)

reklama
Do góry