SophieAnne25
Fanka BB :)
To jeszcze nic, mi babcia zabroniła patrzeć na psa, głaskać go a już broń boże patrzeć mu na łapy bo dziecko się urodzi bez paluszków. Nie wolno mi też jej zdaniem oglądać żadnych filmów i bajek gdzie występują dziwnie wyglądające postaci, a jak zobaczę coś brzydkiego mam od razu patrzeć na paznokcie. Ja tam oglądam to co lubię, a o tych paznokciach często zapominam, bo jakbym tak cały czas na nie patrzyła to wlazłabym w końcu pod jakiś samochód.
Dziewczyny spoko, ja tylko przytaczam rozmowę. Zakupy robimy dalej jak mamy ochotę. Wybraliśmy już chyba łóżeczko i stolik do przewijania ale zamawiać będziemy w marcu, jak już się przeprowadzimy, żeby tego nie tachać ze sobą przy przeprowadzce. Teraz rozglądam się za rożkiem ale wszystkie wydają mi się jakieś takie za ciepłe na lato.
Dziewczyny spoko, ja tylko przytaczam rozmowę. Zakupy robimy dalej jak mamy ochotę. Wybraliśmy już chyba łóżeczko i stolik do przewijania ale zamawiać będziemy w marcu, jak już się przeprowadzimy, żeby tego nie tachać ze sobą przy przeprowadzce. Teraz rozglądam się za rożkiem ale wszystkie wydają mi się jakieś takie za ciepłe na lato.