mamcia wow ale jesteś przygotowana hihi super, ciuszki piękne
Mysza słodziaszek ten pajac i UWAGA ja też dziś dokonałam pierwszych zakupów, nooo nie mogłam się powstrzymać
Co do pampersów to ja używałam głównie pampers activ baby, i powiem że dla mnie najlepsze, happy dla mnie porażka, huggisy kilka podejść do nich robiłam, ale przeciekały, więc zawsze wracałam do pampersa, sprawdzałam też z lidla, i rossmana i powiem że złe nie są, ale z biedronki dada premium są dla mnie bomba, później używałam właśnie ich na dzień, bo jednak pieluszki w dzień dosyć często się zmienia, a na noc pampersa. Teraz planuje przez pierwsze 3 miesiące używać pampersów, a później na dzień dadę, a na noc pampersa. Używałam też pampersa sllep & play i nie były już taka fajne.
Rozmiar planuję kupić 1, ale zapasów robić nie będę, zawsze można chłopa do sklepu wysłać.
Mi się najlepiej sprawdziły mokre chusteczki tez pampers activ baby, próbowałam wiele innych i byłam zła na siebie że się skusiłam, mimo ceny wydawały mi się najbardziej wydajne, bo jak kupiłam tańsze to zamiast jednej chusteczki to musiałam używać 2-3 bo były prawie suche, albo zapach mnie drażnił itd
I moje zakupki, że nie znam płci neutralny kolor zielony