reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Mysza śliczne :-)

ja czekam na płeć , i zakupów nie robię , mam dostać tyle od koleżanek że poczekam na dary , popatrze co mam czego może brakować , i wtedy sobie pójdę na zakupy :-) nic nie mam kupionego prócz łóżeczka i przewijaka bo była okazja ;-) więc dziewczyny mamy jeszcze czas nie ma co się przejmować że jeszcze nic nie mamy dla dzieciaczków :tak: jeszcze kupa czasu przed nami ;-)

mamcia wow ale jesteś przygotowana hihi super, ciuszki piękne :)

Mysza słodziaszek ten pajac i UWAGA ja też dziś dokonałam pierwszych zakupów, nooo nie mogłam się powstrzymać

Co do pampersów to ja używałam głównie pampers activ baby, i powiem że dla mnie najlepsze, happy dla mnie porażka, huggisy kilka podejść do nich robiłam, ale przeciekały, więc zawsze wracałam do pampersa, sprawdzałam też z lidla, i rossmana i powiem że złe nie są, ale z biedronki dada premium są dla mnie bomba, później używałam właśnie ich na dzień, bo jednak pieluszki w dzień dosyć często się zmienia, a na noc pampersa. Teraz planuje przez pierwsze 3 miesiące używać pampersów, a później na dzień dadę, a na noc pampersa. Używałam też pampersa sllep & play i nie były już taka fajne.
Rozmiar planuję kupić 1, ale zapasów robić nie będę, zawsze można chłopa do sklepu wysłać.
Mi się najlepiej sprawdziły mokre chusteczki tez pampers activ baby, próbowałam wiele innych i byłam zła na siebie że się skusiłam, mimo ceny wydawały mi się najbardziej wydajne, bo jak kupiłam tańsze to zamiast jednej chusteczki to musiałam używać 2-3 bo były prawie suche, albo zapach mnie drażnił itd

I moje zakupki, że nie znam płci neutralny kolor zielony :p

Załączniki

• IMAG0390.jpg
    IMAG0390.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 40
  • IMAG0391.jpg
    IMAG0391.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 41
  • IMAG0393.jpg
    IMAG0393.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 41
  • IMAG0394.jpg
    IMAG0394.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 36
fajne te Wasze zakupy:):)
ja nie mam jeszcze malucha ale o plusach pieluszek Dada też słyszałam:):) więc chyba też ich będziemy używać,
i muszę się Wam pochwalić- naszym zakupem z ostatniej chwili Wózek wielofunkcyjny VECTOR 4 AIR (2083877222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i FOTELIK BABY DESIGN NEO ESPIRO 0-13kg (2098932517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ojjj jak się cieszę:)

gratuluje dziewuszki udanych zakupów :tak:
Mysza w którym TKMaxxie? Bo Ty ,o ile pamięć mnie nie myli, z Warszawy jesteś? :tak:

Ja już w ciuszki się obkupiłam, choć jeszcze tak ostatnio IMG_4050.jpgNie mogłam się oprzeć :-D
i dziś już zaczynaliśmy szukać takich podstawowych rzeczy, tj kupiliśmy :
**BABY-RAJ**ROŻEK Z FALBANKĄ -SZARFĄ *USZTYWNIANY (2084094386) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ten pierwszy, rzecz jasna,
Zestaw 2 kocyków niebieski i biały (2054176183) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,
Gruby KOC BOBAS NOWA KOLEKCJA kocyk - 3 KOLORY (2061355275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i ten brązowy :-D
za miesiąc już nie będe miała co kupować :tak: a jeszcze jak dziś potwierdzili na 1000%, że to mężczyzna, to już nie mam się co hamować :cool2:

reklama
Do góry