reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Widzę, też sobie teraz zaszalałyście ;-) A co, raz się żyje! Niech nasze dzidźki też mają coś od życia :-D Mnie cały czas korci na zakupy. Jutro idę do biedrony te bodziaki oblookać i jak będą miały fajny materiał, to też kupie małej.

reklama
Mysza pajacyk na 5 + :tak:

fajne te Wasze zakupy:):)
ja nie mam jeszcze malucha ale o plusach pieluszek Dada też słyszałam:):) więc chyba też ich będziemy używać,
i muszę się Wam pochwalić- naszym zakupem z ostatniej chwili Wózek wielofunkcyjny VECTOR 4 AIR (2083877222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i FOTELIK BABY DESIGN NEO ESPIRO 0-13kg (2098932517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ojjj jak się cieszę:)

dziewczyny szalejecie jak nie wiem co:-D
śliczny wózek ja bym chciała taki ale duo :-D

nadii1 ekstra ciuszki i kolor zielony jak najbardziej pozytywny :tak:

majuffka rożek fafny, ubranko też a kocyki ekstra zwłaszcza gruby brazowy jest mega :happy2:

Mamcia_86 te body w biedronce to od jutra czy od 9.02? Też bym się skusiła,bo przeglądałam gazetkę i są ładne i 100% bawełna czyli powinny być ok :-) To by był mój pierwszy zakup.

Dobrej nocy ;-)

majuffka - dobrze kojarzysz, bo ja w Wawie ostatnio stacjonowałam :-) No ale teraz przyszło mi żyć tutaj :-(
Cholerka Wy już wózki kupujecie ;-) I to fajne okazje wyhaczacie :-D
mela- ja mam to szczęście, że mam córkę arystokratkę. Pieluchy tylko pampers a mleko Bebilon :baffled: Wszystko inne nie podeszło...

Dziewczyny gratuluję super zakupów. Piękne rzeczy kupujecie dla swoich pociech :-) Ja mojego B. już zaczęłam nastawiać, że może byśmy zaczęli kompletować wyprawkę póki się dobrze czuję, jestem na chodzie i nie mam jeszcze wielgaśnego brzucha i nastraszyłam go, że potem będzie sam musiał wszystko kupować. Ten ostatni argument chyba najbardziej do niego przemówił :-D:-D:-D.

Mysza :-):-):-) a jednak:-D:-D Świetny ten pajac :)) A powiedz mi czy ten materiał z Babaluno jest fajny???B Bo widziałam na all bodziaki z babaluno i sie zastanawiam nad ich jakością

Nadii no i kolejna z świetnymi zakupami :) Super :)

Majufka
niezłe zakupki :) Rożek jakościowo jest bardzo fajny :) Ja miałam przy Igorku też taki rożek z falbanką i po kąpieli jak go zawijałam w ten rożek do karmienia to ta falbanka mi strasznie przeszkadzała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mela,
no a wózek!!!!!!!!! pierwsza klasa!!!

no szalejecie dziewczęta
:-D

no to teraz czas na mnie!!!! jutro zaszaleję i też sie pochwalę, a co :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny :-) Widzę,że zakupy idą u was pełną parą:tak:Gratuluję zakupów dla swoich kruszynek.Ja zamierzam też się zabrać za kompletowanie od marca.Trzeba się zagęszczać,tym bardziej,że czeka mnie podwójny wydatek;-)

Miłego dzionka.

Do góry