reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Widzę, też sobie teraz zaszalałyście ;-) A co, raz się żyje! Niech nasze dzidźki też mają coś od życia :-D Mnie cały czas korci na zakupy. Jutro idę do biedrony te bodziaki oblookać i jak będą miały fajny materiał, to też kupie małej.

reklama
Mysza pajacyk na 5 + :tak:

fajne te Wasze zakupy:):)
ja nie mam jeszcze malucha ale o plusach pieluszek Dada też słyszałam:):) więc chyba też ich będziemy używać,
i muszę się Wam pochwalić- naszym zakupem z ostatniej chwili Wózek wielofunkcyjny VECTOR 4 AIR (2083877222) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i FOTELIK BABY DESIGN NEO ESPIRO 0-13kg (2098932517) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , ojjj jak się cieszę:)

dziewczyny szalejecie jak nie wiem co:-D
śliczny wózek ja bym chciała taki ale duo :-D

nadii1 ekstra ciuszki i kolor zielony jak najbardziej pozytywny :tak:

majuffka rożek fafny, ubranko też a kocyki ekstra zwłaszcza gruby brazowy jest mega :happy2:

Mamcia_86 te body w biedronce to od jutra czy od 9.02? Też bym się skusiła,bo przeglądałam gazetkę i są ładne i 100% bawełna czyli powinny być ok :-) To by był mój pierwszy zakup.

Dobrej nocy ;-)

majuffka - dobrze kojarzysz, bo ja w Wawie ostatnio stacjonowałam :-) No ale teraz przyszło mi żyć tutaj :-(
Cholerka Wy już wózki kupujecie ;-) I to fajne okazje wyhaczacie :-D
mela- ja mam to szczęście, że mam córkę arystokratkę. Pieluchy tylko pampers a mleko Bebilon :baffled: Wszystko inne nie podeszło...

Dziewczyny gratuluję super zakupów. Piękne rzeczy kupujecie dla swoich pociech :-) Ja mojego B. już zaczęłam nastawiać, że może byśmy zaczęli kompletować wyprawkę póki się dobrze czuję, jestem na chodzie i nie mam jeszcze wielgaśnego brzucha i nastraszyłam go, że potem będzie sam musiał wszystko kupować. Ten ostatni argument chyba najbardziej do niego przemówił :-D:-D:-D.

Mysza :-):-):-) a jednak:-D:-D Świetny ten pajac :)) A powiedz mi czy ten materiał z Babaluno jest fajny???B Bo widziałam na all bodziaki z babaluno i sie zastanawiam nad ich jakością

Nadii no i kolejna z świetnymi zakupami :) Super :)

Majufka
niezłe zakupki :) Rożek jakościowo jest bardzo fajny :) Ja miałam przy Igorku też taki rożek z falbanką i po kąpieli jak go zawijałam w ten rożek do karmienia to ta falbanka mi strasznie przeszkadzała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Mela,
no a wózek!!!!!!!!! pierwsza klasa!!!

no szalejecie dziewczęta
:-D

no to teraz czas na mnie!!!! jutro zaszaleję i też sie pochwalę, a co :-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczyny :-) Widzę,że zakupy idą u was pełną parą:tak:Gratuluję zakupów dla swoich kruszynek.Ja zamierzam też się zabrać za kompletowanie od marca.Trzeba się zagęszczać,tym bardziej,że czeka mnie podwójny wydatek;-)

Miłego dzionka.

Do góry