reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja kupowałam ciuszki w pepco i są faktycznie fajne i niedrogie, ale trzeba patrzeć na metki i dokładnie oglądać każdą rzecz. Mi się zdarzyło tam wziąć do ręki coś bez guzików np. No i trzeba patrzeć na materiał, bo chociaż zazwyczaj są tam rzeczy z bawełny to czasem zdarza się jakiś poliester albo coś czego nie można prać w pralce. Ale poza tym naprawdę polecam, mają śliczne ciuszki, piękne zestawy prezentowe z ciuszkami dla niemowląt, a już starsze dziecko można tam wystroić naprawdę ekstra :)

reklama
Wika, Ania, Agucha to jest nas juz cztery! Ja mam wizyte 15 lutego i mam cicha nadzieje, ze sie na niej dowiem kto tam u mnie w brzuszku mieszka. W polowie marca mamy zaplanowany urlop i chcemy jechac do Polski w celu "wyprawkowym". Jak do tego czasu nie bede znala plci, to bede musiala isc przed szalem zakupowym prywatnie do gina, zeby nie bylo koniecne kupowanie wszystkiego w kolorze unisex.

w tych pepco, które znam wózkow nie ma, raczej ciuszki i takie mniejsze akcesoria.
a co do pieluch, ja kupuje paczke pampersow, tych w drugim rozmiarze, zeby w szpitalu miec, a potem mam ambitny plan uzywac wielorazowych. Ale moze wymiekne po tygodniu i wroce do Pampersow;)

pepco to naprawdę fajny sklepik:):) nie tylko dla dzieci ale i do domu z kuchennych i dekoracyjnych rzeczy mają fantastyczne artykuły:):)

Pepco to nie jest sklep tylko dla maluszków i rzeczywiście wózków tam nie ma. Bardzo tanio ciuszki można dostać, tylko uważaj, jak chcesz brać coś z koszy, bo często sa jakieś wady przy zszyciu materiału. A tak to git ;-)

A u mnie w mieście nie ma Pepco :-( Dziewczyny ja też jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka, czekam aż poznam płeć i wtedy zacznę kupować. Jeśli będzie dziewczynka będę miała o duuuużo krótszą listę zakupów.

Wstyd się moze przyznać ale ja tez jeszcze nic nie mam kupione. Raz ze jakos nie było kiedy bo sesja więc multum nauki a dwa ze cały czas sobie powtarzam ze zdążę bo jeszcze kupe czasu :-)

Zuzia28, mam to samo. Moja córka jest w wieku Twojej, z tego co widze i lista rzeczy dla ewentualnej kolejnej dziewczynki jest super krótka w porownaniu z tą chłopięcą;)

reklama
Uwaga - dokonałam dziś pierwszego zakupu :-D
Kupiłam sobie spodnie ciążowe i pajacyka dla robaczka

DSCN2247.jpgDSCN2248.jpg

Do góry