reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja kupowałam ciuszki w pepco i są faktycznie fajne i niedrogie, ale trzeba patrzeć na metki i dokładnie oglądać każdą rzecz. Mi się zdarzyło tam wziąć do ręki coś bez guzików np. No i trzeba patrzeć na materiał, bo chociaż zazwyczaj są tam rzeczy z bawełny to czasem zdarza się jakiś poliester albo coś czego nie można prać w pralce. Ale poza tym naprawdę polecam, mają śliczne ciuszki, piękne zestawy prezentowe z ciuszkami dla niemowląt, a już starsze dziecko można tam wystroić naprawdę ekstra :)

reklama
Wika, Ania, Agucha to jest nas juz cztery! Ja mam wizyte 15 lutego i mam cicha nadzieje, ze sie na niej dowiem kto tam u mnie w brzuszku mieszka. W polowie marca mamy zaplanowany urlop i chcemy jechac do Polski w celu "wyprawkowym". Jak do tego czasu nie bede znala plci, to bede musiala isc przed szalem zakupowym prywatnie do gina, zeby nie bylo koniecne kupowanie wszystkiego w kolorze unisex.

w tych pepco, które znam wózkow nie ma, raczej ciuszki i takie mniejsze akcesoria.
a co do pieluch, ja kupuje paczke pampersow, tych w drugim rozmiarze, zeby w szpitalu miec, a potem mam ambitny plan uzywac wielorazowych. Ale moze wymiekne po tygodniu i wroce do Pampersow;)

pepco to naprawdę fajny sklepik:):) nie tylko dla dzieci ale i do domu z kuchennych i dekoracyjnych rzeczy mają fantastyczne artykuły:):)

Pepco to nie jest sklep tylko dla maluszków i rzeczywiście wózków tam nie ma. Bardzo tanio ciuszki można dostać, tylko uważaj, jak chcesz brać coś z koszy, bo często sa jakieś wady przy zszyciu materiału. A tak to git ;-)

A u mnie w mieście nie ma Pepco :-( Dziewczyny ja też jeszcze nic nie kupiłam dla maluszka, czekam aż poznam płeć i wtedy zacznę kupować. Jeśli będzie dziewczynka będę miała o duuuużo krótszą listę zakupów.

Wstyd się moze przyznać ale ja tez jeszcze nic nie mam kupione. Raz ze jakos nie było kiedy bo sesja więc multum nauki a dwa ze cały czas sobie powtarzam ze zdążę bo jeszcze kupe czasu :-)

Zuzia28, mam to samo. Moja córka jest w wieku Twojej, z tego co widze i lista rzeczy dla ewentualnej kolejnej dziewczynki jest super krótka w porownaniu z tą chłopięcą;)

reklama
Uwaga - dokonałam dziś pierwszego zakupu :-D
Kupiłam sobie spodnie ciążowe i pajacyka dla robaczka

DSCN2247.jpgDSCN2248.jpg

Do góry