reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
teraz na rynosku jest taki wybór że hoho - wszystko prawie jak ciążowe - tuniczek do wyboru, do koloru:):) tylko się mierzyć nie chce bo zzzimmnoo:) ale mnie na czuja na ogół udaje się kupić:)

kasiadom - nie znam żadnej opini, nie widziałam też na żywo, ale wyglądają na solidne, sylwetka też fajna. Espiro wypuścił już parę modeli cieszących sie popularnością.

ja byłam wczoraj na zakupach z teściową. i nawet było fajnie. kupiłam sobie 2 tuniki na wiosnę, jeden sweterek-sukienkę na teraz i jeden sweterek taki zwykły, ale rozpinany więc będę mogła go nosić do karmienia:) Kupiłam tez wczoraj taka wielką piłkę do ćwiczeń, rewelacja!!! Polecam. Kręgosłup się relaksuje, brzuch ćwiczy a potem dla dziecka też fajna zabawka.

reklama
Do góry