reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kasiadom1 mi sie osobiście bardziej podoba ta wersja druga wózka :) ładniejszy i gondola większa.:tak: Zamówiłaś już jakiś, czy narazie się przymierzasz?

reklama
Mamcia 86 widzę,że ostro kupujesz i nawet zakupy w pełni udane:-)poścel i pieluszki śliczne i w przyzwoitej cenie,ja tez już chcę kupić wózek,w końcu to najdroższe,a reszte na "raty"po troszku na allegro lub jak coś zobacze,tylko teraz tworzę liste w kalendarzu co potrzebuje i po prostu będe skreślać,tak też robiłam w 1 ciąży,a jak nagle w 36 tyg urodziłam to mąż dostał ta liste i wiedział co mamy a co nie,więc dokupywał(nawet nie wiedziałam ,że ma taki dobry gust).Oczywiście na liscie codziennie cos się dopisywało,ale i dzięki temu nie był za dużo zbędnych rzeczy.Jeśli chodzi o wózek to nie chce czarnego,tyle ich teraz jeżdzi,nie wiem ,ale to może moje zdanie,ale jest mało widoczny w nocy a w lecie wieczorne spacerki jak najbardziej,po za tym to jednak czarny ,a ja w lecie pod czarnym nawet o 17 godz bym się nie połozyła,a czasami trzeba np.do lekarza w południe biec,dlatego szukam zieleni,błękitu ew.coś z pomarańczem może

za 2 tyg i 2 dni jak będzie wszystko dobrze to i ja coś zakupię ;-) Póki co zacznę od ubranek...

A co do chusteczek - ja jestem fanką pampersów pomarańczowych - uwielbiam ich zapach...

Mamcia, super zakupy :-)
ja czekam jeszcze , na dary :-) po wizycie 14 lutego zmusze moją drugą połówkę do zakupu jakiegoś ;-) a mamusię może wymęczę żeby do Ikei jakiegoś dnia ze mną pojechała :-D

reklama
majuffka - o Matko!!!!!!!1 Ale droga pościel :szok: Nie wiem, czy będziesz mieć chłopca, czy dziewczynke... mi się podoba nr 1 dla dziewczynki, a dla chłopca nr 4, a nr 9 za ciemny mi się wydaje dla takiego maleństwa:confused:.

Ta w kolorze czekoladowym z misiem jest bardzo ładna. Moja kuzynka ma taka dla swojego maleństwa, ze wzorkiem misia na chmurce:-). Materiał jest dość sztywny i mówiła, że się troche trudno prasuje:-(...

A łóżeczko prześliczne. Dobry pomysł z tą szufladą, bo zawsze można coś tam włożyć ;-)

My łóżeczko dopiero w marcu kupimy, wstępnie oglądalismy łóżeczka, ale te co mi się podobało nie miało szuflady :dry:

Do góry