reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kasiadom1 mi sie osobiście bardziej podoba ta wersja druga wózka :) ładniejszy i gondola większa.:tak: Zamówiłaś już jakiś, czy narazie się przymierzasz?

reklama
Mamcia 86 widzę,że ostro kupujesz i nawet zakupy w pełni udane:-)poścel i pieluszki śliczne i w przyzwoitej cenie,ja tez już chcę kupić wózek,w końcu to najdroższe,a reszte na "raty"po troszku na allegro lub jak coś zobacze,tylko teraz tworzę liste w kalendarzu co potrzebuje i po prostu będe skreślać,tak też robiłam w 1 ciąży,a jak nagle w 36 tyg urodziłam to mąż dostał ta liste i wiedział co mamy a co nie,więc dokupywał(nawet nie wiedziałam ,że ma taki dobry gust).Oczywiście na liscie codziennie cos się dopisywało,ale i dzięki temu nie był za dużo zbędnych rzeczy.Jeśli chodzi o wózek to nie chce czarnego,tyle ich teraz jeżdzi,nie wiem ,ale to może moje zdanie,ale jest mało widoczny w nocy a w lecie wieczorne spacerki jak najbardziej,po za tym to jednak czarny ,a ja w lecie pod czarnym nawet o 17 godz bym się nie połozyła,a czasami trzeba np.do lekarza w południe biec,dlatego szukam zieleni,błękitu ew.coś z pomarańczem może

za 2 tyg i 2 dni jak będzie wszystko dobrze to i ja coś zakupię ;-) Póki co zacznę od ubranek...

A co do chusteczek - ja jestem fanką pampersów pomarańczowych - uwielbiam ich zapach...

Mamcia, super zakupy :-)
ja czekam jeszcze , na dary :-) po wizycie 14 lutego zmusze moją drugą połówkę do zakupu jakiegoś ;-) a mamusię może wymęczę żeby do Ikei jakiegoś dnia ze mną pojechała :-D

reklama
majuffka - o Matko!!!!!!!1 Ale droga pościel :szok: Nie wiem, czy będziesz mieć chłopca, czy dziewczynke... mi się podoba nr 1 dla dziewczynki, a dla chłopca nr 4, a nr 9 za ciemny mi się wydaje dla takiego maleństwa:confused:.

Ta w kolorze czekoladowym z misiem jest bardzo ładna. Moja kuzynka ma taka dla swojego maleństwa, ze wzorkiem misia na chmurce:-). Materiał jest dość sztywny i mówiła, że się troche trudno prasuje:-(...

A łóżeczko prześliczne. Dobry pomysł z tą szufladą, bo zawsze można coś tam włożyć ;-)

My łóżeczko dopiero w marcu kupimy, wstępnie oglądalismy łóżeczka, ale te co mi się podobało nie miało szuflady :dry:

Do góry