reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Bardzo droga, ale jak kogoś stać to czemu nie :) Super prezent:)

Ja kupiłam w internecie drugą tunikę tak samą tylko inny kolor i rozmiar większą;)BLUZKA tunika CIĄŻOWA do karmienia L WYPRZEDAŻ (2058448145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardzo fajnie się nosi, lekki materiał, po praniu ok więc za tę cene polecam.I fajnie się brzusio prezentuje.

Byłam wczoraj w SuperPharm i tam jest wszystko dla dzieci do higieny. Widziałam OILATUM , ale musze porównać ceny tam a w necie i zobaczyć gdzie korzystniej:) Ale to wszystko po piątkowej wizycie hehe

ania-aneczka w super pharm jest strasznie drogo, normalne ceny apteczne mają dopiero wtedy kiedy zrobią promocję, ja już kilka razy tak się nacięłam naprawdę trzeba sprawdzać - no chyba że masz tę ich kartę stałego klienta - to wtedy można dorwać okazje:)

To prawda w super pharm trzeba trafić na dobrą promocję bo tak w necie dużo taniej. kiedyś mi się np udało kupić kilka fajnie przecenionych kosmetyków z Musteli, ale większość zamawiam w aptekach internetowych.

Ja pieluszek muszę kupić cały komplet bo te po Franku się nie nadają :-p. Franiol ze względu na ostre kolki bardzo wcześnie maił wprowadzone do menu pokarmy stałe a jak wiecie takie słoiczki dal najmniejszych to w szczególności marchewka a przy ulewaniu i odbijaniu to nie muszę opisywać jak te pieluchy teraz wyglądają :szok::-D. tera kupię chyba same gładkie bo przy pierwszym dziecku to też chciałam żeby były takie ładne kolorowe no ale cóż same się pokolorowały :-p:-D:-D.

Co do kąpieli u nas uczuleń nie było więc nie musieliśmy drogich specyfików stosować wystarczył płyn do kąpieli z oliwką z Nivei - polecam.

A ja dziś z mężem zamówiłam wózek ;-) Od lutego ma kosztować więcej... W lutym chcemy też zamówić łóżeczko i kupić pościel, a poszewki uszyje mamcia:)

reklama
Do góry