reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Bardzo droga, ale jak kogoś stać to czemu nie :) Super prezent:)

Ja kupiłam w internecie drugą tunikę tak samą tylko inny kolor i rozmiar większą;)BLUZKA tunika CIĄŻOWA do karmienia L WYPRZEDAŻ (2058448145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
bardzo fajnie się nosi, lekki materiał, po praniu ok więc za tę cene polecam.I fajnie się brzusio prezentuje.

Byłam wczoraj w SuperPharm i tam jest wszystko dla dzieci do higieny. Widziałam OILATUM , ale musze porównać ceny tam a w necie i zobaczyć gdzie korzystniej:) Ale to wszystko po piątkowej wizycie hehe

ania-aneczka w super pharm jest strasznie drogo, normalne ceny apteczne mają dopiero wtedy kiedy zrobią promocję, ja już kilka razy tak się nacięłam naprawdę trzeba sprawdzać - no chyba że masz tę ich kartę stałego klienta - to wtedy można dorwać okazje:)

To prawda w super pharm trzeba trafić na dobrą promocję bo tak w necie dużo taniej. kiedyś mi się np udało kupić kilka fajnie przecenionych kosmetyków z Musteli, ale większość zamawiam w aptekach internetowych.

Ja pieluszek muszę kupić cały komplet bo te po Franku się nie nadają :-p. Franiol ze względu na ostre kolki bardzo wcześnie maił wprowadzone do menu pokarmy stałe a jak wiecie takie słoiczki dal najmniejszych to w szczególności marchewka a przy ulewaniu i odbijaniu to nie muszę opisywać jak te pieluchy teraz wyglądają :szok::-D. tera kupię chyba same gładkie bo przy pierwszym dziecku to też chciałam żeby były takie ładne kolorowe no ale cóż same się pokolorowały :-p:-D:-D.

Co do kąpieli u nas uczuleń nie było więc nie musieliśmy drogich specyfików stosować wystarczył płyn do kąpieli z oliwką z Nivei - polecam.

A ja dziś z mężem zamówiłam wózek ;-) Od lutego ma kosztować więcej... W lutym chcemy też zamówić łóżeczko i kupić pościel, a poszewki uszyje mamcia:)

reklama
Do góry