reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Gondolę i spacerówkę. Fotelik będe mieć maxi cosi po Adzie tylko adaptery musze dokupić. Jak dobrze pójdzie to kupię spacerówkę bo gondolę mogę mieć od znajmej marcówki 09 :-)

Eve a powiedz jak się kupuje wózek 3w1 to te foteliki do auta są dobrej jakości? bezpieczne dla dziecka? czy lepiej kupić wózek 2w1 i dokupić osobno jakiś dobry fotelik do auta?

A tak wracając do tematu spacerów to na takich uciekających i niezależnych urwisów co za rączkę nie chcą grzecznie spacerować znalazłam sposób - plecaczek ze smyczą :). Młody zadowolony i dumny z plecaka, za rękę mamy nie musi trzymać a ja mam pewność, że mi na ulice nie wyskoczy niespodziewanie :) - polecam. Fajny pomysł dla własnego dzieciaka jak i na prezent :)
Plecaczki

MY mamy taki: Animal Daysack - Turtle - Żółw
bardzo dobrze się sprawdza :)

ania - ja nie jestem zwolennikiem fotelików no name. Ja na bezpieczeństw nie chcę oszczędzać, dla mnie jedyną alternatywą jest fotelik maxi cosi, dlatego jesli już wybiorę zestaw 2 w1. Ale zauważm, że są też zestawy 3 w 1 własnie z fotelikami maxi cosi city (tańsze) i cabrio fix(troszkę droższe). Dobre firmy to jeszcze Recaro, Romer (nie wiem czy on robi takie małe foteliki tzn 0-13 kg). Te inne foteliki moze i nie sa złe, ale nie zostały przebadane (nie przeprowadzono na nich tzw crash testów), wiec wolę nie ryzykować zdrowia i życia swojego dziecka.

reklama
Do góry