reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

My czekamy na wizytę w ten piątek i od razu po wizycie śmigamy na pierwsze zakupy:) O ile dowiemy się jaka płeć:)

Dziewczyny przyszła mi ta poducha ROGAL, która polecała jedna z Naszych dziewuszek.Wielofunkcyjna poduszka do karmienia rogal 190cm (2040596114) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wzięłam wzór MIŚ LATTE:) jest rewelka:) Co prawda na niej nie spałam jeszcze, ale położyłam się z nią i faktycznie mega wygodnie:) Jakościową też super. Tylko nie ma zdejmowanej poszewki do prania, ale jest napisane , że można prać w 60 stopniach.

Łóżeczko bukowe KAMIL + MIŚ kolory AMAL (2049488494) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ŁÓŻECZKO PUCHATEK DREWNIANE120x60cm NOWOŚĆ (2052583668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ładne nie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja zakupów jeszcze nie robiłam, czekam na potwierdzenie płci. ale ostatnio byłam u mamy i okazało się że na dzidzie czeka tam już spora ilość bodziaków i pajacyków:) rodzice zaszaleli!!! są słodkie i takie tycie:) Moja szwagierka wygadała się też że teściowa też ma już sporą kolekcję ubranek dla nas:) A jak ja coś się jej pytałąm to powiedziała że na razie nic nam nie kupuje bo za wcześnie... Kłamczucha;P

Ja też jeszcze nic nie kupuje... Też nie znamy płci, ale coraz częściej mnie korci żeby juz wybrać sie na zakupy:)
Mam 2 siostry w Norwegii i tam są mega tanie pampersy:) "0"(27 sztuk) za 4 zł, więc kilka paczek już mamy i robimy zapasy:)

Dziewczyny pomocy:):)może macie pomysł na prezencik na pierwsze urodzinki dla chrześnicy??? czym będzie zainteresowany taka roczna Kobietka??? jakoś nic mi do głowy nie wpada takiego łał...

Mela gdybym ja teraz miała isc na roczek do takiej panienki ;-) to na pewno kupiłabym jej śliczną kiecke :tak:ciut większą oczywiście :tak:i jakąś fajną niedrogą zabawkę... ale nie wiem co ma i co lubi wiec trudno mi konkretnie doradzać...znając takie dzieciaczki jak zabawka mruga, hałasuje to jest super wiec... :-) powodzenia

Mela bo w sumie jakoś tak wśród znajomych ostatnio jak słucham to chrzestni kupują spacerówki na roczek...w sumie 15 lat temu ja mojemu Krzysiowi tez za sponsorowałam karetę...

Ostatnia edycja:
Mela a taki chodzik interaktywny..widziałaś? ja jestem tym zauroczona, a to właśnie na taki wiek jak dzieci zaczynają chodzić...REWELACJA
vmis.jpg

Te jezdziki są super ale żeby sie nie zdazylo ze 2 babcie kupią i chrzesny - znam takie przypadki ;-)Zobacz jeszcze taki bajer dla niuni
Image00001.jpg

i oczywiscie coś bez czego ja sobie mojego dzieciństwa nie wyobrażam i moje dzieko bedzie miało wypasionego na maksa :) na pewno
konik_na_biegunach_jokomisiada_05.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry