reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Widzę że fajny temat na tapecie :-D:-D. Fajne macie te dziecięce pokoiki.
Ja sobie niestety w tej dziedzinie nie poszaleję bo nowych rzeczy nie zamierzamy kupować. Nasz synek zajął naszą sypialnię kilka miesięcy temu i tak już zostało. My co prawda nie mamy małego mieszkania ale to kamienica i pokoje są całkiem spore ale jest ich tylko dwa + kuchnia i nie da się nic bardziej podzielić, więc tak musi zostać. Z łóżeczkami plan mamy taki: Franek obecnie śpi jeszcze w łóżeczku ze szczebelkami bo się strasznie wierci i z tapczaniku mógłby jeszcze w nocy spaść (kupiliśmy dla niego takie łóżeczko z firmy Pali, bardzo porządne dlatego zostaje oczywiście dla drugiego dzieciaka). Małe jak się urodzi to będzie spało w kołysce (też po Franiu) tak pewnie do max. 6 miesięcy (zależy kiedy zacznie siadać), a później przejmie łóżeczko Frania a mały przeskoczy na tapczanik.
No a kiedy za jakieś 1,5 roku się przeprowadzimy to dzieciaki będą miały swoje pokoje wtedy się pobawię w urządzanie :-)

A propos kołyski to mój kochany M. mi taka zafundował :) już się nie mogę doczekać żeby ją ponownie użyć :-D

reklama
natkusia w poznaniu już ceny ubranek i akcesoriów wzrosły:(
apropo albumu to ja dostałam od mamy taki; A. GEDDES Pamiętnik 5 lat dziecka album BESTSELLER (2059968974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A pokoiki sliczne!!

Ahh.. masakra a podobno Vat idzie w górę dopiero od lutego :/ .. Ta nasza polityka prorodzinna.. Ja na szczęście już ubranka mam i z tego się cieszę ale wózek i inne takie rzeczy chcę najwcześniej w maju kupić i nie chcę widzieć tych cen eh ..

hit LOZECZKO z szuf. mis tymon venge MATERAC GPK (2038187309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

takie mi się podoba łóżeczko ;) Ale to dopiero początek oglądania. I jest materacyk kokosowo gryczany taki jaki chce kupić i szufladę

Tez na takie patrze i również z szufladą :] najwięcej aukcji jest z tych łóżeczek :] ale z łóżeczkiem aż takiego problemu nie będzie co z wózkiem aaaaaaaa! Na samą myśl czuję przerażenie ;) :p

ann -nie niestety nie :) to fotka z netu bo żadnego zdjęcia tej kołyski pod ręką akurat nie miałam. Ale super to wnętrze na pewno w nowym domu zrobię taki pokój w bieli :-).

Betunka potwierdzam kołyska prześliczna! <rozmarzona> .. a napisz, bardzo przydała Ci się ta kołyska i do jakiego mca? Ja myśle, że kupię łóżeczko i leżaczek i wtedy kołyskę już nie ale one są takie piękne eh

Witam. Ja dzisiaj odważyłam się kupić pierwszą rzecz dla dzidziola. Kupiłam komplecik kaftanik i półśpiochy oraz rękawiczki niedrapki. Kolory uniwersalne. Łóżeczko mam po synku, kołyskę także. Wózek i ubranka będę miała po mojej chrześnicy, więc sporo zaoszczędzę. Z ważniejszych rzeczy to muszę kupić materac, pościel, nianię (z synkiem nie miałam a bardzo by się przydała).

Ta kołyska jest tak piękna, że aż mi się zachciało takiego zakupu, chociaż nie planowaliśmy. Eh mąż mi powie, że to niepotrzebny babski kaprys ;-)

reklama
Kołyska śliczna :tak: a powiedźcie, kiedyś czytałam że jak sie dziecko przyzwyczai do bujania, to staje się kapryśne i tylko tego się domaga...czy to prawda? Bo tego wlaśnie strasznie się obawiam, nic tylko bujanie....:zawstydzona/y:

Do góry