reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Widzę że fajny temat na tapecie :-D:-D. Fajne macie te dziecięce pokoiki.
Ja sobie niestety w tej dziedzinie nie poszaleję bo nowych rzeczy nie zamierzamy kupować. Nasz synek zajął naszą sypialnię kilka miesięcy temu i tak już zostało. My co prawda nie mamy małego mieszkania ale to kamienica i pokoje są całkiem spore ale jest ich tylko dwa + kuchnia i nie da się nic bardziej podzielić, więc tak musi zostać. Z łóżeczkami plan mamy taki: Franek obecnie śpi jeszcze w łóżeczku ze szczebelkami bo się strasznie wierci i z tapczaniku mógłby jeszcze w nocy spaść (kupiliśmy dla niego takie łóżeczko z firmy Pali, bardzo porządne dlatego zostaje oczywiście dla drugiego dzieciaka). Małe jak się urodzi to będzie spało w kołysce (też po Franiu) tak pewnie do max. 6 miesięcy (zależy kiedy zacznie siadać), a później przejmie łóżeczko Frania a mały przeskoczy na tapczanik.
No a kiedy za jakieś 1,5 roku się przeprowadzimy to dzieciaki będą miały swoje pokoje wtedy się pobawię w urządzanie :-)

A propos kołyski to mój kochany M. mi taka zafundował :) już się nie mogę doczekać żeby ją ponownie użyć :-D

reklama
natkusia w poznaniu już ceny ubranek i akcesoriów wzrosły:(
apropo albumu to ja dostałam od mamy taki; A. GEDDES Pamiętnik 5 lat dziecka album BESTSELLER (2059968974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
A pokoiki sliczne!!

Ahh.. masakra a podobno Vat idzie w górę dopiero od lutego :/ .. Ta nasza polityka prorodzinna.. Ja na szczęście już ubranka mam i z tego się cieszę ale wózek i inne takie rzeczy chcę najwcześniej w maju kupić i nie chcę widzieć tych cen eh ..

hit LOZECZKO z szuf. mis tymon venge MATERAC GPK (2038187309) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

takie mi się podoba łóżeczko ;) Ale to dopiero początek oglądania. I jest materacyk kokosowo gryczany taki jaki chce kupić i szufladę

Tez na takie patrze i również z szufladą :] najwięcej aukcji jest z tych łóżeczek :] ale z łóżeczkiem aż takiego problemu nie będzie co z wózkiem aaaaaaaa! Na samą myśl czuję przerażenie ;) :p

ann -nie niestety nie :) to fotka z netu bo żadnego zdjęcia tej kołyski pod ręką akurat nie miałam. Ale super to wnętrze na pewno w nowym domu zrobię taki pokój w bieli :-).

Betunka potwierdzam kołyska prześliczna! <rozmarzona> .. a napisz, bardzo przydała Ci się ta kołyska i do jakiego mca? Ja myśle, że kupię łóżeczko i leżaczek i wtedy kołyskę już nie ale one są takie piękne eh

Witam. Ja dzisiaj odważyłam się kupić pierwszą rzecz dla dzidziola. Kupiłam komplecik kaftanik i półśpiochy oraz rękawiczki niedrapki. Kolory uniwersalne. Łóżeczko mam po synku, kołyskę także. Wózek i ubranka będę miała po mojej chrześnicy, więc sporo zaoszczędzę. Z ważniejszych rzeczy to muszę kupić materac, pościel, nianię (z synkiem nie miałam a bardzo by się przydała).

Ta kołyska jest tak piękna, że aż mi się zachciało takiego zakupu, chociaż nie planowaliśmy. Eh mąż mi powie, że to niepotrzebny babski kaprys ;-)

reklama
Kołyska śliczna :tak: a powiedźcie, kiedyś czytałam że jak sie dziecko przyzwyczai do bujania, to staje się kapryśne i tylko tego się domaga...czy to prawda? Bo tego wlaśnie strasznie się obawiam, nic tylko bujanie....:zawstydzona/y:

Do góry