reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

EVE dywanik rewelacja od razu wpada w oko :) śliczny) zreszta jak cały pokoik córcia :)

ann może jeszcze przekonasz się do tego dziennika :)

Róża dzięki za info o tym poradniku jutro kogoś po niego wyślę :)

reklama
Fajny temat zaczęłyście:-) Właśnie się zbieramy do zrobienia pokoju dla małej zawsze mogę coś podglądnąć. A tak w ogóle to od ok.20 zaczęłam nadrabiać Wasze dzisiejsze posty (z małymi przerwami) i właśnie teraz skończyłam. Niezłe jesteście, nie ma co!

Dziewczyny, dziekuję Wam bardzo za opinię:tak: Zdaję sobie sprawę, ze nie wszystkim musi sie podobać taki rózowy pokój. Teraz będę musiała trochę stonować. Dywan polecam, jest polski, ale jest gruby, ciepły, przyjemnie na nim usiąć i po pupie nie ciągnie, a ja mieszkam na parterze.

ann - ja miałam taki pamiętnik/album ale jak już dziecko się urodziło. Są dwie wersje kolorystyczne, na okładce Kubuś puchatek. Nie było dużo do pisania (bo z czasem troche krucho przy maleństwie), a pamiątka jest i do dziś tam zaglądam:tak:

Dostałam od męża taki mały prezencik, chciał mi poprawić humor no i zakupił dla maluszka takie tycie skarpeteczki. Są takie śliczne, że aż mi łzy w oczach stają jak na nie patrzę. Dostaliśmy jeszcze od kolegów P taki zestawik dla maluszka, calutki z bawełny bez żadnych domieszek. A tam koszulka, czapeczka, dwa body, łapki-niedrapki, skarpetki-buciczki, śliniaczek, spodenki i kamizelka, a do tego 3 malutkie ręczniczki (nie mam pojęcia do czego) i ręcznik z kapturkiem do kąpieli. Wszystko biało - zielone z pieskiem. Poddało mi to pomysł na urządzenie kącika dla dziecka. Brat P obiecał nam trochę rzeczy po córce, teściowie niby mają zapłacić za wózek. Ja chcę na zakupy:-D

SophieAnne25 zielono biały motyw to bardzo fajne zestawienie kolorków :) więc kącik na pewno będzie ładny jak wykorzystasz te kolorki :) a co do zakupów no to ruszaj ruszaj jak masz taką chęć :) ehhehe ja z wózkiem też nie mam kłopotu tzn mam z wyborem ale kupują nam moi rodzice :) :) :) i to mnie cieszy bo dla bliźniaków to największy wydatek heheheh :/

Mój mąż mi uświadomił, że za te pieniądze, które wydamy na wózek moglibyśmy mieć dwa maluchy jeżdżące i z aktualnym przeglądem ;-)

reklama
My jestesmy w trakcie remontu góry domu i pokoik bedzie zółty z pamarańczem :-) mebelki białe albo brązowe .
Jeśli chodzi o wózki to ja znalazłam w Lublinie komis i babka ma wózki naprawdę w dobrym stanie wielofunkcyjne po 200 zł jak by kogoś interesowało.

Ostatnia edycja:
Do góry