reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka - kocyki zawsze się przydadzą. Ja je uwielbiam. Choćby na kanapie rozłożyć i dopiero na nim dzieciątko. A te z aukcji są prześliczne ;-)

Patili - aukcja z licytacją najprościej - za ile wylicytujesz, za tyle kupisz o ile sprzedawca się nie zabezpieczył i nie ustalił ceny minimalnej (w aukcji jest informacja, że np w chwili obecnej licytcja nie osiągnęła ceny minimalnej) poniżej której nie opłaca mu się sprzedać. Nie wiem, czy o to Ci chodziło, ale nie wiem jak inaczej wytłumaczyć ;-)

reklama
Mysza Betunka jesteście kochane :) Dziękuje;) Akurat te też mi się z aukcji podobają:) To zamówię dwa, starczy? Bo mam śpiworek dla Emilki do spania i właśnie jeden w Tesco jak pisze Betunka taki bawełniany lżejszy. Czy lepiej kupić 3 te z aukcji?;)Jak już Was męcze zbytnio to nie odpisujcie hihih:) Sama siebie męczę:)

Ania dla mnie by wystarczyło.... ja korzystałam też z rozłożonego rożka i tym przykrywałam Igusia :tak: a kocyki sliczniusie :*

A czy do wózeczka też kupowałyście prześcieradełka takie nakładane?
No i do łożeczka to chyba jakieś gładne prześcieradełko co? Bo z froty to może drapać nie? chyba, ze się pieluszke podłoży czy cosik

Zimą to ja kocyk też kładłam na materac w wózku żeby nie ciągnęło od dołu, latem jak Wika - flanelowa pieluszka. W łóżeczku miałam materac + pokrowiec, jakby posikała + prześcieradło frotte, na to bawełniane.

To i ja się pochwale naszymi zdobyczami. Zapomniałam o tych zdjęciach rzeczy, co kupiliśmy w promocji w Pepco ;-) Już się poprawiam i wstawiam
1. Ręcznik i maskotka z Biedronki, małpka'poduszka +kocyk' ze smyka reszta z różnych miejsc :-p
zabawki.jpg
2. Pepco - piżama 7zł, dresy 20 zł, bluza 5 zł, ręcznik z kapturkiem 15 zł
DSC00969.jpg
3. Różowe (pepco, zielone biedronka)
DSC00970.jpg
4. Rajstopki biedrona - różowe od babci:-p, sukienka od tatusia, nawet nie pytajcie ile wydał, dostałam palpitacji serca...
DSC00971.jpg
5. Biedronka
DSC00973.jpg
6. Wylicytowane z allegro od kogoś ;-)
DSC00977.jpg

rampersy.jpg
rampersy 2.jpg
A to w szafce na pierwsze 3 miesiące od mojej kuzyneczki :-)
od sandry.jpg

oho mamcia niezłe zbiory... jejj chyba trzeba Cię doganiać z tymi zakupkami, a rzeczy z pepco super i do tego te ceny:)

reklama
Mamcia :szok::szok: ale masz już wyprawkę :szok::szok: świetna :)

Mysza, czyli już zaczynasz??? kurcze, chyba też zacznę, bo w końcu zastanie mnie poród a ja będę w ciemnej doopie:-D:-D

Do góry