reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ania-aneczka - kocyki zawsze się przydadzą. Ja je uwielbiam. Choćby na kanapie rozłożyć i dopiero na nim dzieciątko. A te z aukcji są prześliczne ;-)

Patili - aukcja z licytacją najprościej - za ile wylicytujesz, za tyle kupisz o ile sprzedawca się nie zabezpieczył i nie ustalił ceny minimalnej (w aukcji jest informacja, że np w chwili obecnej licytcja nie osiągnęła ceny minimalnej) poniżej której nie opłaca mu się sprzedać. Nie wiem, czy o to Ci chodziło, ale nie wiem jak inaczej wytłumaczyć ;-)

reklama
Mysza Betunka jesteście kochane :) Dziękuje;) Akurat te też mi się z aukcji podobają:) To zamówię dwa, starczy? Bo mam śpiworek dla Emilki do spania i właśnie jeden w Tesco jak pisze Betunka taki bawełniany lżejszy. Czy lepiej kupić 3 te z aukcji?;)Jak już Was męcze zbytnio to nie odpisujcie hihih:) Sama siebie męczę:)

Ania dla mnie by wystarczyło.... ja korzystałam też z rozłożonego rożka i tym przykrywałam Igusia :tak: a kocyki sliczniusie :*

A czy do wózeczka też kupowałyście prześcieradełka takie nakładane?
No i do łożeczka to chyba jakieś gładne prześcieradełko co? Bo z froty to może drapać nie? chyba, ze się pieluszke podłoży czy cosik

Zimą to ja kocyk też kładłam na materac w wózku żeby nie ciągnęło od dołu, latem jak Wika - flanelowa pieluszka. W łóżeczku miałam materac + pokrowiec, jakby posikała + prześcieradło frotte, na to bawełniane.

To i ja się pochwale naszymi zdobyczami. Zapomniałam o tych zdjęciach rzeczy, co kupiliśmy w promocji w Pepco ;-) Już się poprawiam i wstawiam
1. Ręcznik i maskotka z Biedronki, małpka'poduszka +kocyk' ze smyka reszta z różnych miejsc :-p
zabawki.jpg
2. Pepco - piżama 7zł, dresy 20 zł, bluza 5 zł, ręcznik z kapturkiem 15 zł
DSC00969.jpg
3. Różowe (pepco, zielone biedronka)
DSC00970.jpg
4. Rajstopki biedrona - różowe od babci:-p, sukienka od tatusia, nawet nie pytajcie ile wydał, dostałam palpitacji serca...
DSC00971.jpg
5. Biedronka
DSC00973.jpg
6. Wylicytowane z allegro od kogoś ;-)
DSC00977.jpg

rampersy.jpg
rampersy 2.jpg
A to w szafce na pierwsze 3 miesiące od mojej kuzyneczki :-)
od sandry.jpg

oho mamcia niezłe zbiory... jejj chyba trzeba Cię doganiać z tymi zakupkami, a rzeczy z pepco super i do tego te ceny:)

reklama
Mamcia :szok::szok: ale masz już wyprawkę :szok::szok: świetna :)

Mysza, czyli już zaczynasz??? kurcze, chyba też zacznę, bo w końcu zastanie mnie poród a ja będę w ciemnej doopie:-D:-D

Do góry