reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Dziewczyny jak tak patrze na te Wasze pociechy, to nie moge sie juz doczekac swojego malucha!!! Takie slicznosci!!!!

Martulka
piekne ubranka; poprosze o namiary na spiworek z dino!

Juz od dwoch dni planuje wypad do sklepu z wozkami, ale te minusy za oknem skutecznie krzyzuja mi plany.

Ostatnio moja mama przyznala sie, ze juz kupila co nieco... Tak wiec mam juz dwie ksiazki o rozwoju dziecka, kocyk, body, skarpetki, recznik z kapturkiem, bramke na schody. A ja sama sie wstrzymuje... Wbilam sobie do glowy, ze dopiero jak poznam plec (nastepna mozliwosc 15 lutego), bede kupowac.

Dziewczyny powiedzcie mi te 2 ostatnie zdjęcia u martulki to sa te śpiworki o których mówiłyście żeby maluch zamiast pod kołderką spał to pod takim śpiworkiem w lecie? pewnie wyda wam sie głupie moje pytanie ale ja jeszcze nic nie kupiłam i tak sledze co kupujecie, jakie linki podajecie i będę tez musiała coś już pomalutku zakupić

Mam pytanie na temat allegro: Jak sie licytuje?
Sa aukcje przewaznie za nowe rzeczy, na ktorych jest z gory ustalona cena. Ale jak funkcjonuje taka licytacja? Jeszcze nigdy tak nie zamawialam.

Ania-aneczka
ladniutkie te kocyki.

reklama
Słodkie te kocyki. Ja takich też używałam i wózeczku myślę że też się sprawdzą. A na takie skrajne letnie upały przyda się jeszcze kocyk cały bawełniany. Ja kupiłam kiedyś taki w tesco. Jest chłodniejszy i bardziej przewiewny :tak:. Albo zamiennie pieluszka tetrowa oczywiście.

Do góry