reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Anja - ale Ci zazdroszczę tych paczuszek z allegro. Pamiętam jak sama z niecierpliwością takie rozpakowywałam hhmmm :-) sama przyjemność.

A ja bym chciała dziewczynkę teraz tez dlatego że bym jej takie śliczne sukieneczki sama robiła bo ja w końcu projektantką mody jestem i szyć potrafię to bym sobie poszalała odrobinkę.

Póki co nadal na poznanie płci czekamy...

Słodkie dzidziole takie małe :-D.
Jak znajdę jakieś kreacje Franka z tamtych czasów to też Wam zaprezentuję ale z tego co pamiętam to u nas długo sprawdzały się tylko takie najwygodniejsze ciuszki dla naszego kolkowego bąbla. Kiedyś jak był taki malusi to mu ubrałam dżinsiki ale zrobił taką cierpiącą minę, że mu je od razu ściągnęłam. My musieliśmy uważac ogólnie na rzeczy uciskające w obrębie pasa dlatego najlepiej sprawdzały się po prostu śpiochy. :tak:

reklama
wika - mały elegancik :tak: Ja taka zapatrzona z dziewczęce ubranka, ze chyba takich ładnych jakie Ty miałaś nie widziałam:-D

ania - u mnie pajace to były w zasadzie po kąpaniu na noc. Mi naprawdę nie przeszkadzało ubrać dziecku bluzeczkę i jakieś spodenki bawełniane, czy bawałnianą sukieneczkę. Na początek kupiłam 2 paki na allegro i potem dokupowałam sukcesywnie:-)
Na tym zdjeciu Ada jest oparta o kanapę, wygląda jak by siedziała, ale ona mi w tym wieku na leżąco tylko spała. Pożegnaliśmy się już też z gondolą:baffled:

2.jpg4.jpg5.jpg

Mam nadzieję, że ACTA się do niczego nie przyczepi :-D
Nina na co dzień. U nas standardowo pajace, bodziaki, ewentualnie bawełniane tuniki i leDŻinsy :-)

Emilce w nagrodę za to, że jest zdrowiutka i że na dzisiejszym USG była bardzo grzeczna zrobiłam małe zakupy na allegro:

Dziewczyny śliczne dzieciaczki:-):-)
Eve, śliczna córeczka, jak mi się trafi dziewczynka, to też będę ją tak stroić;-) uwielbiam ubranka dla dziewczynek:tak:
martulka, ale słodkie ciuszki:tak:
ja za jakiś czas będę musiała przejrzeć rzeczy po małym i zdecydować czy coś dokupić. Niby płeć mi obojętna, ale jakoś nastawiłam się troszkę na córeczkę. No zobaczymy, jeszcze miesiąc i się wyjaśni.

reklama
Do góry