reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Zuzia28 też o tym myślałam. Ale podwójny wózek jakos bardziej mnie przekonuje..
Jakby nie bylo, z tym zakupem wstrzymam sie, poki sie dzidźka nie urodzi. Jak juz pisalam, pojedynczy wózek mam, a decyzje podejme, jak juz zobacze reakcje Lilki na to wszystko

reklama
isis tak jak pisałam. Wózek się sprawdza, ale jego minusem jest rozmiar i waga, więc jeśli masz miejsce i niewiele schodów do pokonania to pewnie będzie wszystko ok :happy:

A jeszcze w temacie nawilżaczy to my kupiliśmy jak się Ala urodziła w Carrefourze z ich firmy nawilżacz+jonizator. Jesteśmy bardzo zadowoleni działa do dzisiaj i cena była spoko.

dziewczyny, dziś bylismy w Pepko, sporo kupiliśmy, bo naprawde promocje są niezłe. Zajrzyjcie sobie w wolnej chwili :tak:choć w trakcie drogi nos mi zamarzł ;-)

byłam wczoraj w pepco i jakoś nic mi w oczy się nie rzuciło. a myślałam, że umrę od ich klimy!!! ale fakt, często można tam coś wyhaczyć i to za grosze!

a u mnie w mieścinie nie ma pepco:crazy::crazy::crazy: u mnie w mieścinie nic nie ma :szok::szok::wściekła/y::no::no::no:

a wiecie bardzo fajne bodziaki są w C&A- za 29 zł jest 5-pak białych z aplikacją:):)koleżanka mówiła,że są bardzo fajnej jakości więc też się muszę zaopatrzyć :):)

reklama
Do góry