reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Zuzia28 też o tym myślałam. Ale podwójny wózek jakos bardziej mnie przekonuje..
Jakby nie bylo, z tym zakupem wstrzymam sie, poki sie dzidźka nie urodzi. Jak juz pisalam, pojedynczy wózek mam, a decyzje podejme, jak juz zobacze reakcje Lilki na to wszystko

reklama
isis tak jak pisałam. Wózek się sprawdza, ale jego minusem jest rozmiar i waga, więc jeśli masz miejsce i niewiele schodów do pokonania to pewnie będzie wszystko ok :happy:

A jeszcze w temacie nawilżaczy to my kupiliśmy jak się Ala urodziła w Carrefourze z ich firmy nawilżacz+jonizator. Jesteśmy bardzo zadowoleni działa do dzisiaj i cena była spoko.

dziewczyny, dziś bylismy w Pepko, sporo kupiliśmy, bo naprawde promocje są niezłe. Zajrzyjcie sobie w wolnej chwili :tak:choć w trakcie drogi nos mi zamarzł ;-)

byłam wczoraj w pepco i jakoś nic mi w oczy się nie rzuciło. a myślałam, że umrę od ich klimy!!! ale fakt, często można tam coś wyhaczyć i to za grosze!

a u mnie w mieścinie nie ma pepco:crazy::crazy::crazy: u mnie w mieścinie nic nie ma :szok::szok::wściekła/y::no::no::no:

a wiecie bardzo fajne bodziaki są w C&A- za 29 zł jest 5-pak białych z aplikacją:):)koleżanka mówiła,że są bardzo fajnej jakości więc też się muszę zaopatrzyć :):)

reklama
Do góry