reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mi też jakoś ten ekologiczny temat nie przypadł do gustu może to jakoś z lenistwa ale nie wiem nigdy nie próbowałam :rofl2:.

A ja wam tak tych zakupów zazdroszczę. Myślałam, że sobie coś po tej wizycie strzelę, a jak by była dziewczynka to pretekst byłby jeszcze większy ale dupa z tego na razie :no::-D. A mój A. ostatnio mówi że te bodziaki po Franiu to się chyba już nie nadają takie poplamione i ponaciągane to ja na to zdziwko ale mówię o taaak oczywiście masz rację kochanie :tak: trzeba będzie kupić nowe :-D:-D.

reklama
wika - ja mam tak samo jak Ty, mnie też w gruncie rzeczy sie nie chce:tak:

betunka - no nie nadaje się a jakże:-D

Widziałam gdzieś takie fajne siedzisko spacerowe dla starszaka, które sie doczepia do normalnego wózka (pasuje do każdego ), to by była pewna alternatywa dla tych mam, których dzieci będa z małą róznica wieku.
Ten phil&teds fajny ale niemowlaka tam nie wsadzisz raczej.

pochwale się moimi zakupami w smyku :-)
Zdjęcie0038.jpgZdjęcie0039.jpgZdjęcie0040.jpgZdjęcie0041.jpg

Sabib, niezłe łowy :-):-)

Eve, a
to chyba dlatego, ze większość rzeczy mamy i nam się kompletnie nie spieszy!!!

sabi ale słodkie, kurcze ja już się nie mogę doczekać zakupów, ale gdzieś chyba w kwietniu je będę robić a może jeszcze w marcu niech się trochę ociepli

reklama
Do góry