reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Dziewuszki pytanko :) Czy kupowałyście nawilżacze powietrza? Jeśli , któraś z Was ma i jest zadowolona to poprosze o model:) Kiedyś kupiliśmy jeden, ale do bani był...i teraz okres grzewczy i ja już gardło załatwiona i tak co roku...a chce też do sypialni dac jak dzidzia się urodzi więc myśle jaki kupić:) Wszelkie rady mile widziane:)

Odnośnie łóżeczka ostatni raz się upewniam...poduszki nie potrzeba i kołderki też nie , wiec nie ma sensu kupować nie? tak samo powłoczek? chyba , ze na później...śpiworek mam no i dokupić ochraniacze do łóżeczka i to na początek styknie nie?

reklama
ja mam taki ELECTRO.pl - najlepszy polski elektromarket Nawilżacz powietrza HB UH1040, kupiony jak Lila sie miala urodzic, tj. 2,5roku temu i dziala bez zarzutów. Jestesmy z niego bardzo zadowoleni. Cichutki i z regulacją stopnia nawilzania.
Co do łóżeczka, poduszki zdecydowanie nie kupuj, bo przez pierwszy rok i tak nie powinno sie jej uzywac. Kupisz sobie z kolderką jak maluch podrosnie. A, ze lato bedzie, w razie czego malucha w spiwór albo rożek i styknie;)

a mnie dzisiaj wzięło znowu na oglądanie wózków....kiedyś widziałam pewną parę z podobnym na mieście oczywiście zaczepiłam pytając gdzie go kupili no i odpowiedź była tez oczywista na allegro hehehe
tylko kolor bym chciała chyba więcej czerwonego niż czarnego :)
o to zdjęcie tego cuda co mi się marzy :)

Załączniki

• 21.jpg
    21.jpg
    37,8 KB · Wyświetleń: 44
  • 42.jpg
    42.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 44
  • 52.jpg
    52.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 46
agucha fajne te wózki :happy:
isis u mojej szwagierki jest dwójka, różnica między nimi to 2 lata i mają podobny wózek. W zasadzie to sobie chwalą takie rozwiązanie, tylko strasznie to dużo miejsca zajmuje.

twilight ale przydaje się rzeczywiscie? Moja Lila w zasadzie najchętniej chodzilaby wszedzie na wlasnych nóżkach, ale zaloze sie, ze jak dzidzia bedzie miala wózek to i ona zmieni zdanie;) poza tym, na codzien korzystamy jeszcze w pelni ze spacerówki, bo albo trzeba gdzies dalej sie udac, albo czasu nie ma (a wiadomo, ze tempo człapiącego dwulatka nie jest zastraszajace).
Nie chce tylko wydac kasy, jesli mialoby sie nie przydac. W wiekszosci producenci takich wozkow piszą, ze to dla max.3letnich dzieci. A Lila bedzie miala prawie prawie 3, gdy bobo pojawi sie na swiecie

Moja sasiadka od bliźniaków ma taki WÓZEK BLIŻNIACZY ABC DESIGN ZOOM (2091234941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja już podwójnego wózka nie musze kupować, bo u nas różnica 3,5 roku:tak: ale gdyby było inaczej to bym się zastanowiła nad: BABY JOGGER CITY SELECT bliźniaków dwójki dzieci (2069182327) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zawsze można użyć jako pojedyńczego wózka,a i odpada kupno spacerówki dla młodszego :)

EVE81 tyle, ze ja pojedynczy już mam. To wózek 3w1, wiec i pozniejsze kupno spacerowki mi odpada. Dlatego tak sie zastanawiam, czy oplaca mi sie taki podwojny zakupic. Chociaz... nawet jak mala do przedszkola pojdzie to latwiej ją bedzie odebrac posiadajac wózek do ktorego mozna ją dokoptowac niz tłuc sie przez pół miasta na piechotke;)
twilight czekam z niecierpliwoscia, dzieki:)

reklama
Do góry