reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ja dziś zakupiłam ciuszka, ale nie dla naszej córci, tylko dla synka koleżanki, bo jutro jadę poznać takiego malutkiego miesięczniaczka :))))

reklama
zakupy pierwsza klasa

ja też będę buszować w biedronce 9 lutego, jakieś neutralne bodziaki z disneya kupie :) a obecnie są przesłodkie rajstopki od 68 się zaczynają więc na wrzesień/październik będą ok z postaciami disneya za 8,99

Nadii - ja właśnie dzisiaj kupiłam takie z kubusiem puchatkiem;) takie różowo fioletowe i duży ręcznik hello kity ;-) Akurat był ostatni.

Kurde dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze, ze macie po kim te wyprawki dostawac... ;/ Ja nie dosc, ze pierwsza w rodzinie, to znajomych tez zbyt wielu z dzieciakami nie mam.. Wszystko sami musimy... No ale... Damy Rade !;-):-D

anja ja w pierwszej ciąży też musiałam wszystko kupić, znajomi dzieci nie mają, w rodzinie też zbytnio nie, ale daliśmy radę, ważne by zakupy rozłożyć na kilka miesięcy, stopniowo. I z ubrankami mnie uratowały paki na allegro, bo jednak taka mała dzidzia nie znosi, a naprawdę można upolować super ciuszki.

Anja, ja w pierwszej ciąży też absolutnie wszystko musiałam kupić.... nie mieliśmy nic.... przy drugim z ciuszkami jest już o wiele lżej :tak::tak: odchodzą tez wszystkie bujaczki-leżaczki, maty, zabawki

No właśnie powiem Wam, że to jest masakra :tak:
Jak ja uwielbiam kupować, tak dziś podliczając koszta, które jeszcze mi pozostały, to jakieś 2500 tys będziemy musieli wydać... Jednak, znalazłam leżaczek bright stars, ten taki hybrydowy, za 150 zł na Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na Tablica.pl . Dzieciaczek używał go 2 tyg, dostałam zdjęcia na meila i chyba go wezmę. W sumie powiem Wam, że warto spojrzeć na gumtree i właśnie tą tablice, bo można "wyczaić" fajną okazję :laugh2:

Kurde dziewczyny jak ja Wam zazdroszcze, ze macie po kim te wyprawki dostawac... ;/ Ja nie dosc, ze pierwsza w rodzinie, to znajomych tez zbyt wielu z dzieciakami nie mam.. Wszystko sami musimy... No ale... Damy Rade !;-):-D

no jak większość kobitek w pierwszej ciązy większość musi kupić a co ja mam powiedzieć jak mam podwójną :szok::szok::-D

reklama
Ja tez sie zgadzam ze na tablicy zwlaszcza mozna wylowic super sztuki ;) I duzo taniej niz na allegro, bo tam za duzo tego... Sama na tablicy kupilam juz wiele fajnych rzeczy, ale dziewczyny.. TYlko odbior osobisty albo za pobraniem, bo UWAGA oszukaja.. Nawet na glupie 50 zl.. Ludziom nie mozna ufac.:no:

Do góry