reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ann - kupilismy śliczny drezik(przeceniony na 20 zl) i piżamkę(8zł), 2 ręczniki(2x15zł) i jaieś duperelki. Jutro cykne foto i wkleje, bo aparat jest u góry na szafie, a ja mam zawroty i nie mogę włazić na krzesło, a jestem teraz sama :-(

wiki - to zapraszam do mnie :laugh2:

reklama
Mamcia chętnie :)

A ja Wam powiem, ze w pierwszej ciąży jakos tak szybciej sie zabrałam za wyprawkę.... sprawiało mi to straszną przyjemność....teraz wstyd sie przyyznać nie chce mi sie :confused::confused::confused::confused: przejrzałam co mi zostało po Igorku.... bardzo duzo mam ale przydałoby się coś nowego zakupić..... a ja nic :crazy::crazy: hmmm, dziwne to trochę:crazy::crazy::confused::confused:

agucha byłam po drobiazg dla malucha kumpelki, w koncu kupiłam w hm ;)
dla siebie przywiozę w weekend, bo robię nalot na sis ;)))
mamcia spoko, spoko - poczekamy na foty ;]

wika a tam dziwne po prostu jesteś spokojna i wiesz że ze wszystkim zdążysz...dasz radę zresztą damy z tego co zauważyłam więcej jak połowa z nas jeszcze niejest gotowa na przyjście maluchów na świat :zawstydzona/y:

ann ja nalot na sis też zrobię ale ona ma chłopaka więc nie zawiele będe miała no ale nicmoże kuzynka jeszcze coś zechce dać heheh
a jak nie to powoli damy radę :)

zgoń wszystko na kijową pogodę :-p Zawsze jest się 'ssikanym' w pierwszej ciąży. My dlatego tak kupujemy, bo prosił mnie mąż, żeby zrobic to teraz, jak nie jestem jeszcze wieeeeeeelką kulką i chce mi sie chodzić.

A tak na serio, to mieliśmy trochę przebojów w mojej ciąży i myślę, że się boi, że będę musiała leżeć i sam będzie musiał powybierać. Chociaż ostatnio kupił małej parę bardzo ładnych rzeczy i myślę, że by sobie poradził. No ale teraz kupimy jeszcze łóżeczko(w marcu) i na razie koniec, bo ciuszki dostałam na razie do 3 miesiąca od mojej kuzynki.

W maju zamówię z allegro monitor oddechu, kupimy też wanienkę i pampersy. Boje się, że nie kupiłam jej czegoś bardzo potrzebnego:confused: I że nie będę wiedzieć, jak ją ubrać i dlaczego płacze...

Ja jeszcze nie robiłam żadnych zakupów i z tego co widzą to pewnie bedę musiała o wszystko ostarać się sama, bo mój genialny mąż dostał zapewnienie od szwagra że wszystko po ich młodszym synu czeka spakowane na nasze maleństwo :-( z jednej strony dobrze, ale z drugiej to nie wyobrażam sobie nie kupić niektórych rzeczy nowych, tym bardzie że to nasze pierwsze dziecko.
Jak na razie żyję nadzieją, że to będzie dziewczynka i nie będzie wyjścia, bo w rodzinie nikt córki nie ma :-) Mam nadzieję, że 21 lutego lekarz mnie nie zaskoczy :szok:

hej, dziewczyny, a ma któraś zamiar uzywac pieluszek wielorazowych? Ja sie zapalilam na ten pomysl, tylko jeszcze nie zglebilam tematu:)

reklama
Do góry