reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ann - kupilismy śliczny drezik(przeceniony na 20 zl) i piżamkę(8zł), 2 ręczniki(2x15zł) i jaieś duperelki. Jutro cykne foto i wkleje, bo aparat jest u góry na szafie, a ja mam zawroty i nie mogę włazić na krzesło, a jestem teraz sama :-(

wiki - to zapraszam do mnie :laugh2:

reklama
Mamcia chętnie :)

A ja Wam powiem, ze w pierwszej ciąży jakos tak szybciej sie zabrałam za wyprawkę.... sprawiało mi to straszną przyjemność....teraz wstyd sie przyyznać nie chce mi sie :confused::confused::confused::confused: przejrzałam co mi zostało po Igorku.... bardzo duzo mam ale przydałoby się coś nowego zakupić..... a ja nic :crazy::crazy: hmmm, dziwne to trochę:crazy::crazy::confused::confused:

agucha byłam po drobiazg dla malucha kumpelki, w koncu kupiłam w hm ;)
dla siebie przywiozę w weekend, bo robię nalot na sis ;)))
mamcia spoko, spoko - poczekamy na foty ;]

wika a tam dziwne po prostu jesteś spokojna i wiesz że ze wszystkim zdążysz...dasz radę zresztą damy z tego co zauważyłam więcej jak połowa z nas jeszcze niejest gotowa na przyjście maluchów na świat :zawstydzona/y:

ann ja nalot na sis też zrobię ale ona ma chłopaka więc nie zawiele będe miała no ale nicmoże kuzynka jeszcze coś zechce dać heheh
a jak nie to powoli damy radę :)

zgoń wszystko na kijową pogodę :-p Zawsze jest się 'ssikanym' w pierwszej ciąży. My dlatego tak kupujemy, bo prosił mnie mąż, żeby zrobic to teraz, jak nie jestem jeszcze wieeeeeeelką kulką i chce mi sie chodzić.

A tak na serio, to mieliśmy trochę przebojów w mojej ciąży i myślę, że się boi, że będę musiała leżeć i sam będzie musiał powybierać. Chociaż ostatnio kupił małej parę bardzo ładnych rzeczy i myślę, że by sobie poradził. No ale teraz kupimy jeszcze łóżeczko(w marcu) i na razie koniec, bo ciuszki dostałam na razie do 3 miesiąca od mojej kuzynki.

W maju zamówię z allegro monitor oddechu, kupimy też wanienkę i pampersy. Boje się, że nie kupiłam jej czegoś bardzo potrzebnego:confused: I że nie będę wiedzieć, jak ją ubrać i dlaczego płacze...

Ja jeszcze nie robiłam żadnych zakupów i z tego co widzą to pewnie bedę musiała o wszystko ostarać się sama, bo mój genialny mąż dostał zapewnienie od szwagra że wszystko po ich młodszym synu czeka spakowane na nasze maleństwo :-( z jednej strony dobrze, ale z drugiej to nie wyobrażam sobie nie kupić niektórych rzeczy nowych, tym bardzie że to nasze pierwsze dziecko.
Jak na razie żyję nadzieją, że to będzie dziewczynka i nie będzie wyjścia, bo w rodzinie nikt córki nie ma :-) Mam nadzieję, że 21 lutego lekarz mnie nie zaskoczy :szok:

hej, dziewczyny, a ma któraś zamiar uzywac pieluszek wielorazowych? Ja sie zapalilam na ten pomysl, tylko jeszcze nie zglebilam tematu:)

reklama
Do góry