reklama
agucha1986
Fanka BB :)
no proszę jak szalejecie nie ma to tamto a co hehehehe
gratuluję
ja jeszcze troszkę i też będę powolutku coś kompletować
gratuluję
ja jeszcze troszkę i też będę powolutku coś kompletować
SophieAnne25
Może to nie do końca zakup, ale umówiłam się wstępnie sesję ciążową, z fotografką koleżanką, która robiła też reportaż z naszego ślubu. No i przyszły ciuszki od koleżanki, zaraz zobaczę czy coś na mnie pasuje
ania-aneczka
Anja suuuper łożeczko Bardzo mi się podoba I pościel też co rzadko się zdarza hihi
Kopfer rewelacyjne ciuszki
Kopfer rewelacyjne ciuszki
jestem pod wrazeniem, ze juz zabralyscie sie za zakupy... Ja jeszcze nie kupilam totalnie nic dla bobasa, bo po pierwsze nie znam jeszcze płci a po drugie, sporo rzeczy mam po pierwszym dziecku. Ale po przeczytaniu kilku Waszych wypowiedzi, mam straszna ochote juz cos kupic
sabib
kopfer ale piękne te ciuszki!! gdzie takie ładne można dostać??? pewnie juz pisałaś a ja znowu przegapiłam :-)
ja chcę się wybrać do smyka może też coś kupię :-) z większymi zakupami poczekam aż będę znać płeć mojego lokatora :-)
ja chcę się wybrać do smyka może też coś kupię :-) z większymi zakupami poczekam aż będę znać płeć mojego lokatora :-)
twilight
Ja mam to szczęście, że w rodzinie małża było dużo dzieci -5- wobec czego wyprawkę w dużej mierze będę "dziedziczyć". Podobnie z częścią ubrań ciążowych, pożyczonych od szwagierki z podobną figurą:-). Na razie powstrzymuję się z kupowaniem, bo ani płci jeszcze nie znamy, a małż dostaje pasji jak słyszy o zakupach ;-). Tyle co dla siebie: stanik, bielizna, spodnie, jakieś bluzeczki, kremy itp. Ale nie powstrzymam się przed zakupem takiego malusiego kaftanika lub pajacyka :-).
reklama
Mysza1984
lalllalalala ;-)
gratuluję zakupów !!!;-)
"murzyn blaszką"
"murzyn blaszką"