reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kopfer super :)))
ja w pt jadę do sis. I też zamierzam wrócić obłowiona, bo ona ma stuff po swoich 3 córeczkach :) a uwielbiam jej gust ;)))) pochwalę się jak wrócę!
mamcia :D:D:D murzyn blaszką ;D:D:D

reklama
Może to nie do końca zakup, ale umówiłam się wstępnie sesję ciążową, z fotografką koleżanką, która robiła też reportaż z naszego ślubu. No i przyszły ciuszki od koleżanki, zaraz zobaczę czy coś na mnie pasuje :)

jestem pod wrazeniem, ze juz zabralyscie sie za zakupy... Ja jeszcze nie kupilam totalnie nic dla bobasa, bo po pierwsze nie znam jeszcze płci a po drugie, sporo rzeczy mam po pierwszym dziecku. Ale po przeczytaniu kilku Waszych wypowiedzi, mam straszna ochote juz cos kupic;)

kopfer ale piękne te ciuszki!! gdzie takie ładne można dostać??? pewnie juz pisałaś a ja znowu przegapiłam :-)
ja chcę się wybrać do smyka może też coś kupię :-) z większymi zakupami poczekam aż będę znać płeć mojego lokatora :-)

Ja mam to szczęście, że w rodzinie małża było dużo dzieci -5- wobec czego wyprawkę w dużej mierze będę "dziedziczyć". Podobnie z częścią ubrań ciążowych, pożyczonych od szwagierki z podobną figurą:-). Na razie powstrzymuję się z kupowaniem, bo ani płci jeszcze nie znamy, a małż dostaje pasji jak słyszy o zakupach ;-):-D. Tyle co dla siebie: stanik, bielizna, spodnie, jakieś bluzeczki, kremy itp. Ale nie powstrzymam się przed zakupem takiego malusiego kaftanika lub pajacyka :-).

reklama
Do góry