reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ania, ale spokojnie.... na 68 roz body też się przydadzą :)) Założysz na nie bluzeczkę z długim rękawkiem i będzie gites :)))
Ja Igorkowi na 68 zakładałam jak miał jakieś 3-4 miesiące. Urodził się mając 56 cm... wiec ciuszki na ten rozmiar założone były tylko raz :-D

reklama
nadii z tych co oglądaliśmy były najlżejsze i takie najbardziej solidne - a ten espiro z gondolką waży 13 kg. więc dam radę z takim ciężarem,:-)... chyba - ewentualnie na raty będę śmigała:) plusem jest to,że jest całkiem sympatyczny system składania i mało miejsca zajmuje a to też jest dla mnie ważne:)

anja - ładne te łóżeczko :-)

A mi wczoraj przywieźli wózek. Do rozpakowania muszę czekać do soboty na mojego męża:confused2:, ale otworzyłam sobie karton z fotelikiem, założyłam pokrowiec i budkę i się cieszyłam, jak murzyn blaszką :rofl2::rofl2::rofl2:

A po południu zadzwoniła kuzynka, że mogę do niej wpaść i zabrać za małe ciuszki po jej córeczce, bo teraz ma rozmiar 74 i mam teraz dwie wielkie torby ciuszków na pierwsze trzy miesiące :-D Aż mnie babcia nie chciała puścić z takimi ciężkimi torbami, ale się uparłam i mąż musiał mnie odebrać po pracy :-p

Kochane...a co sądzicie o chustach do noszenia dziecka? Czy któraś z Was używała, jeśli tak czy nie obciążał kręgosłupa ? A może takie nosidełka? podoba mi się to, można dziecko tak na zakupy wziąć, czy po domku nosić.

my Pimpka nosiliśmy od początku w nosidle :) teraz przesiadł się w takie duże nosidło turystyczne a nosidełko ergonomiczne czeka na nowego właściciela :) Polecam!!

reklama
Zrzuciłam zdjęcia moich wczorajszych łowów :-)
A więc proszę podziwiajcie :-p

SNC00454.jpg

SNC00455.jpg

SNC00456.jpg

I właśnie przed chwilą dzwoniła do mnie mama z info że od 9 lutego w biedronce są fajne body na 68 i wybierze się kupić pare dla swojego wnuka :-)

Do góry