reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ania, ale spokojnie.... na 68 roz body też się przydadzą :)) Założysz na nie bluzeczkę z długim rękawkiem i będzie gites :)))
Ja Igorkowi na 68 zakładałam jak miał jakieś 3-4 miesiące. Urodził się mając 56 cm... wiec ciuszki na ten rozmiar założone były tylko raz :-D

reklama
nadii z tych co oglądaliśmy były najlżejsze i takie najbardziej solidne - a ten espiro z gondolką waży 13 kg. więc dam radę z takim ciężarem,:-)... chyba - ewentualnie na raty będę śmigała:) plusem jest to,że jest całkiem sympatyczny system składania i mało miejsca zajmuje a to też jest dla mnie ważne:)

anja - ładne te łóżeczko :-)

A mi wczoraj przywieźli wózek. Do rozpakowania muszę czekać do soboty na mojego męża:confused2:, ale otworzyłam sobie karton z fotelikiem, założyłam pokrowiec i budkę i się cieszyłam, jak murzyn blaszką :rofl2::rofl2::rofl2:

A po południu zadzwoniła kuzynka, że mogę do niej wpaść i zabrać za małe ciuszki po jej córeczce, bo teraz ma rozmiar 74 i mam teraz dwie wielkie torby ciuszków na pierwsze trzy miesiące :-D Aż mnie babcia nie chciała puścić z takimi ciężkimi torbami, ale się uparłam i mąż musiał mnie odebrać po pracy :-p

Kochane...a co sądzicie o chustach do noszenia dziecka? Czy któraś z Was używała, jeśli tak czy nie obciążał kręgosłupa ? A może takie nosidełka? podoba mi się to, można dziecko tak na zakupy wziąć, czy po domku nosić.

my Pimpka nosiliśmy od początku w nosidle :) teraz przesiadł się w takie duże nosidło turystyczne a nosidełko ergonomiczne czeka na nowego właściciela :) Polecam!!

reklama
Zrzuciłam zdjęcia moich wczorajszych łowów :-)
A więc proszę podziwiajcie :-p

SNC00454.jpg

SNC00455.jpg

SNC00456.jpg

I właśnie przed chwilą dzwoniła do mnie mama z info że od 9 lutego w biedronce są fajne body na 68 i wybierze się kupić pare dla swojego wnuka :-)

Do góry