reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ja z doświadczeń koleżanek polecam kółkową, na bank taką kupie bo można ich używać od samego początku, a napewno będzie mi swobodniej przy aktywnej Zuzi

reklama
Jestem po zakupach :) Fajnie bo lepiej się czuje i mogłam sobie pochodzić, chociaż po 2 godzinkach już nie miałam sił hehe:) Kupiłam spodnie w Hmie z panelem, ale są drogie więc tylko jedne, ale to wystarczy na pewien czas. Później pewie będą potrzebne większe no i leginsy z panelem takie po domku do chodzenia i kilka bluzek takich tańszych z New yorkera tylko większe rozmiary i jestem HAPPY:) No i oczywiście zahaczyłam o Smyka, piękne tam ciuszki są:) I kupiłam Emilce jedne body !! nie dałam rady nie kupić;)

Załączniki

• CIMG2792.jpg
    CIMG2792.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 42
Wróciłam z polowania :), w smyku i w mothercare faktycznie były fajne promocje.
Zaopatrzyliśmy się w 3paki bodziaków i śpiochów na 56, welurowe śpiochy, niedrapki i 3pak bodziaków na 62.
Tych na 56 chyba wystarczy - mam taką nadzieje :)
Jutro dotrze do mnie termometr do ucha brauna i chyba limit zakupowy na ten miesiąc wyczerpany.
Chciałam wam pokazać zdjęcia zakupów ale coś mi się tel z kompem nie chce połączyć.
Obiecuje że jak mi się tylko uda pokaże moje zdobycze :)

Leginsy zwykłe getry z panelem;) I spodnie granatowej takie a'la rurki dżins :) Ale nie chce mi się fotek robić;) A w Smyku są faktycznie fajne promocje i w Mothercare , ale kasy już nie miałam ;) A te body kupiłam na 68, ale malutkie takie mi się wydają , ze jejku :) A na 56 to nie wiem czy kupować...

ania-aneczka jakie cudne bodziaki:) mmmm... chyba też we środę zajrzę bo się na szwędy wybieram:):) my ostatnio z mężusiem też buszowaliśmy po smyku ale bardziej w celu wózkowym - szukamy czegoś lekkiego i w miarę w ludzkiej cenie i mieliśmy kilka typów z czego ostatecznie zostały nam 2 modele x-lander xv Gondola X-LANDER XPRAM XQ/XV Warszawa (2077082315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub espiro vector 3w1 wózek VECTOR PRO ESPIRO+Maxi Cosi+15 elementów (2071110333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Ja jestem bardziej za tym espiro - taki jakiś zgrabniejszy mi się wydaje - ale jak pomyślę,że będę z nim wędrowała na 4 piętro...:)[h=1][/h]

reklama
Kurde podłamłam się teraz:) Bo emocje wzieły góre w Smyku i nie pomyślałam, że body są na 68 rozmiar czyli pewnie gdzieś na pół roczku a wtedy będzie zima;/ a chciałam Emilce na początku je ubrac <głupek> hehe;/ i nie mam paragony bo mnie Pani przy kasie zagadała i nie wziełam więc pewnie nie wymienią na mniejsze bez paragonu...

Do góry