reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Jestem po zakupach Fajnie bo lepiej się czuje i mogłam sobie pochodzić, chociaż po 2 godzinkach już nie miałam sił hehe Kupiłam spodnie w Hmie z panelem, ale są drogie więc tylko jedne, ale to wystarczy na pewien czas. Później pewie będą potrzebne większe no i leginsy z panelem takie po domku do chodzenia i kilka bluzek takich tańszych z New yorkera tylko większe rozmiary i jestem HAPPY No i oczywiście zahaczyłam o Smyka, piękne tam ciuszki są I kupiłam Emilce jedne body !! nie dałam rady nie kupić
Załączniki
kopfer
Wróciłam z polowania , w smyku i w mothercare faktycznie były fajne promocje.
Zaopatrzyliśmy się w 3paki bodziaków i śpiochów na 56, welurowe śpiochy, niedrapki i 3pak bodziaków na 62.
Tych na 56 chyba wystarczy - mam taką nadzieje
Jutro dotrze do mnie termometr do ucha brauna i chyba limit zakupowy na ten miesiąc wyczerpany.
Chciałam wam pokazać zdjęcia zakupów ale coś mi się tel z kompem nie chce połączyć.
Obiecuje że jak mi się tylko uda pokaże moje zdobycze
Zaopatrzyliśmy się w 3paki bodziaków i śpiochów na 56, welurowe śpiochy, niedrapki i 3pak bodziaków na 62.
Tych na 56 chyba wystarczy - mam taką nadzieje
Jutro dotrze do mnie termometr do ucha brauna i chyba limit zakupowy na ten miesiąc wyczerpany.
Chciałam wam pokazać zdjęcia zakupów ale coś mi się tel z kompem nie chce połączyć.
Obiecuje że jak mi się tylko uda pokaże moje zdobycze
Chusta do noszenia dzieci Natibaby ja będe miała coś takiego, od koleżanki pożyczam
ania-aneczk body boskie od 9 lutego w biedronce mają być też z postaciami disneya tylko rozmiary od 68, a leeginsy jakie kuiłaś?
kopfer super zakupy
ania-aneczk body boskie od 9 lutego w biedronce mają być też z postaciami disneya tylko rozmiary od 68, a leeginsy jakie kuiłaś?
kopfer super zakupy
ania-aneczka
Leginsy zwykłe getry z panelem I spodnie granatowej takie a'la rurki dżins Ale nie chce mi się fotek robić A w Smyku są faktycznie fajne promocje i w Mothercare , ale kasy już nie miałam A te body kupiłam na 68, ale malutkie takie mi się wydają , ze jejku A na 56 to nie wiem czy kupować...
mela1986
ania-aneczka jakie cudne bodziaki mmmm... chyba też we środę zajrzę bo się na szwędy wybieram my ostatnio z mężusiem też buszowaliśmy po smyku ale bardziej w celu wózkowym - szukamy czegoś lekkiego i w miarę w ludzkiej cenie i mieliśmy kilka typów z czego ostatecznie zostały nam 2 modele x-lander xv Gondola X-LANDER XPRAM XQ/XV Warszawa (2077082315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub espiro vector 3w1 wózek VECTOR PRO ESPIRO+Maxi Cosi+15 elementów (2071110333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Ja jestem bardziej za tym espiro - taki jakiś zgrabniejszy mi się wydaje - ale jak pomyślę,że będę z nim wędrowała na 4 piętro...[h=1][/h]
reklama
ania-aneczka
Kurde podłamłam się teraz Bo emocje wzieły góre w Smyku i nie pomyślałam, że body są na 68 rozmiar czyli pewnie gdzieś na pół roczku a wtedy będzie zima;/ a chciałam Emilce na początku je ubrac <głupek> hehe;/ i nie mam paragony bo mnie Pani przy kasie zagadała i nie wziełam więc pewnie nie wymienią na mniejsze bez paragonu...