reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a myyy ostatnio kupilismy deske klozetowa :-D:-D:-D:-D czy zostalam jedyna, która nie ma jeszcze ani jednej rzeczy dla bobola? ;-)

ja nic nie mam :) wszystko poszło w świat lub na allegro 7 lat temu hahaha. Przepraszam, mam termometr do ucha. Zakupy zacznę pewnie w kwietniu.

Ciuszkami się nie stresuję, mam dostać po dziecku koleżanki. 8 lat temu byłam pierwsza z dzieckiem, teraz to ja coś spadkowego dostanę, a co!

Wózek na pewno kupimy gondola+spacerówka, podobają mi się klasyczne, a najbardziej Emmaljunga, parasolka po 1,5 roku jakoś. Zobaczymy.

Materacyk polecam gryka+kokos. Łóżeczko mam upatrzone w Ikei. Zastanawiam się nad składaną wanienką flexi bath do naszej mikro łazienki bez wanny

dużo tych zakupów będzie: śpiworek, rożek, fotelik sam., laktator, inne akcesoria Aventu do przechowywania mleka, jakaś awaryjna butelka, łózeczko, materac, monitor oddechu znowu chcę mieć...

Ostatnia edycja:
reklama
eve właśnie mój implast ma podnoszone oparcie w gondoli i jak Zuzia chciała już podziwiać świat to lekko jej podnosiłam, skutkiem czego jak miała prawie 10 miesięcy dopiero zmieniliśmy gondole, ale tu główną przyczyną była sroga zima :p

bopi co do łóżeczek turystycznych fajna sprawa, wiele moich znajomych ma zamiast drewnianych tradycyjnych łóżeczek i bardzo sobie chwalą, jedyna rada dokup do takiego łóżeczka materac MATERAC KOKOS-GRYKA-PIANKA 120x60 ŁÓŻECZKO (2065500339) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. np taki, bo te materace które mają łóżeczka turystyczne się nie nadają. Ja ma na wyjazdy turystyczne i wyścielałam Zuzi dodatkowo kołdrą, ale spała 1-2 noce i miała chyba z pół roku jak spała w nim pierwszy raz.

A śpiworek polecam max w rozmiarze 68 :)

Róża - ja w takim razie też mam już termometr :-D :-D
A tak na poważnie może za 10 dni coś zakupię... Jak na USG wszystko będzie ok ;-) Jakoś w pierwszej ciąży miałam mniej takich obaw...

Kochane...a co sądzicie o chustach do noszenia dziecka? Czy któraś z Was używała, jeśli tak czy nie obciążał kręgosłupa ? A może takie nosidełka? podoba mi się to, można dziecko tak na zakupy wziąć, czy po domku nosić.

reklama
Do góry