reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja też używam chusteczek cały czas, od narodzin Bambino, a teraz Cleanic jestem bardzo z nich zadowolona i kupiłam na allegro zapas 6szt za 24 zł Aniu polecam!

reklama
Mysza rewelacyjna ta mata! Chyba się zastanowię nad nią, po tym co przeczytałam w artykule co podała Kosinka!

Ania, ja uzywam cały czas Pampersów. Kupuję na all mega paki i na długo mi starczają!

CHUSTECZKI PAMPERS BABY FRESH 12 x 64 szt. TANIO!! (2822516231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

:angry::angry:

to się w głowie normalnie nie mieści!!! Dlaczego to my MAMY mamy wszystko wiedzieć i na wszytskim znać sie! przecież są jakieś odpowiedzialne osoby, które dopuszczają do sprzedaży dany produkt! czy nie ma???
Wkurza mnie to strasznie, ze producenci nie dbają o dobro naszych Malców! Dlaczego to my mamy doszukiwąć się informacji, czy w słoiczkach używane jest MOM, czy dodawana jest ukradkiem sól! Czy my koniecznie musimy znać sie na parabenach, SLS-ach i innych świństwach dodawanych do kosmetykow dla dzieci! I jeszcze te toksyny w puzzlach!
A o ilu rzeczach nie mamy jeszcze pojęcia i wyjdą na światło dzienne za jakiś czas????

Mi się ta mata też strasznie spodobała, tyle tylko, że znalazłam takową na allegro za jedyne 310zł :-/ Wika święta racja mnie też to wkurza. Mówią, że to SLS absolutnie nie powinno być w kosmetykach dla dzieci to do cholery dlaczego jest??? Ostatnio kupiłam zestawy kosmetyków z Oriflame dla chrześniaków z Cars i patrze a tam to g***o też jest wrrrrrrrrrr

Ja dla Kiliana od poczatku kupuje chusteczki Penaten Lotion z lekkim zapachem) i Penaten Sensitive (bezzapachowe). Z obu jestem bardzo zadowolona.

Od jakiegos czasu sledze te Wasze swiateczne zakupki. Mam pytanie. Czy moze ktoras z Was ma krzeselko do karmienia Stokke Trip Trap? Prababcia chce kupic prawnuczkowi pod choinke i zbieram opinie!
My malemu planujemy kupic jakies zabawki i jako, ze bedzie to czas gdy chce zaczac rozszerzac diete plauje kupic jeszcze lyzeczke z Avent i sliniaczki Lässig. Czy ktoras moze kupila ta lyzeczke z Avent? Dobre sa?

Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A ja sie zaopatrzylam wczoraj w cudne swiateczne dady,wzielam 3 i 4 tak na zapas:-) a my uzywamy wszelkich pieluch jakie nam w rece wpadna, a raczej na jakie jest promocja:-)
Co do chusteczek to do czwartego miesiaca Melanka miala pupcie myta przegotowana woda, ale teraz jakos tak szybciej po chusteczki mi sie siega i my uzywamy Hagisow i jak dla mnie sa super i cenowo tez ok , bo kupuje w wielopakach. Ostatnio nawet wpadlam na serie naturals - takie zielone, jejjj jak one cudnie pachna.
Patili niestety my mamy lyzeczki z tt i o avencie nie moge sie wypowiedziec.
Co do puzzli to mnie przerazilyscie, my mamy z trefla i nie smierdzialy wcale, ale na opakowaniu skladu tez nie znalazlam, niestety:mad:

NAtkusia, Kosinka to chyba śląskie biedronki nie dostały tych zabawek FP bo u ja sprawdziłam w kilku i tez nie było. Co do puzzli to też chciałam ale po tym co napisałyście mocno się zastanowię. Mata jest fajna ale cena zabójcza. My głównie używamy pampers premium, ostatnio tez pampers active ale te drugie Weronice gorzej podchodzą, i drugi raz już ich nie kupimy

reklama
Do góry